Főoldal » Család » Body Kiállítás Budapest 2018

Body Kiállítás Budapest 2018


Helyszín: Budapest Budapest
Dátum:

Body Kiállítás Budapest 2018

MEGHOSSZABBÍTVA JÚLIUS 29-IG!
Body Kiállítás Budapesten 2018-ban is!

Február 15-én Budapesten megnyílik a világhírű BODY kiállítás! A kivételes hangulatú tárlat 2200 négyzetméterén több száz eredeti, egykor emberi testben megtalálható szerv preparációját mutatja be az érdeklődők számára, így például megtekinthető az ember vázrendszere, izomzata, légzőszerve, szaporítószervei, és az egész keringési rendszer, amik előzetese megtekinthető teaser videónkban:
 

A tárlaton felkészült orvostanhallgatók várják az érdeklődőket, akik minden felmerülő kérdésre választ adnak a szakmai, háttér információkkal kapcsolatban. A galériákban az érdeklődők megismerhetik a lenyűgöző emberi testrészeket, különböző életszakaszokban. A szemünk elé tárul élőben, hogy tetőtől talpig valójában mi rejlik a bőrünk alatt. A kiállítás egész területét 3D-s animációkat bemutató nagy képernyők és dokumentumok egészítik ki, ezzel teljessé téve a tárlat vizuális élményét. Speciális részleget szentel a kiállítás az emberi magzat fejlődésének bemutatására, amely közérthetően elmagyarázza a fiatalok számára a születés csodáját.

Egyénileg és csoportosan is várjuk szeretettel az érdeklődőket a BODY Kiállításon.

A csoportokat a kiàllìtàs medikusai vezetik körbe a tàrlaton, akik örömmel àllnak rendelkezèsre a felmerülő kèrdèsek kapcsàn. A kiállításon található preparátumok különböző testhelyzeteket mutatnak be, így a mozgás, sportolás, valamint pihenés közbeni állapotokat ábrázolják.

Helyszín:
Komplex, 1061 Budapest Király utca 26.

Jegyárak:
Hétköznap:

Felnőtt: 3800Ft
Diák/Nyugdíjas: 2900Ft
Családi jegy (2 felnőtt + max 3 gyerek): 10500Ft 

Hétvégén:
Felnőtt: 4400Ft
Diák/Nyugdíjas: 3500Ft
Családi jegy (2 felnőtt + max 3 gyerek): 11900Ft 

Érvényes diák- és nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges a kedvezményes jegyekhez!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!