Főoldal » Zenés színház » Barbara musical

Barbara musical


Helyszín: Szentendre PMK 2000, Szentendre Pátriárka u. 7.
Dátum: 2014-től

Jegyvásárlás
Barbara musical

Az Ivancsics Ilona és Színtársai a szokásos standardek helyett, idén is egy meglepetéssel rajtol. Most nem egy tengerentúli újdonságot visznek színre se nem a magyar dráma-irodalom egyik elrejtett rég játszott gyöngyszemét, hanem egy friss és izgalmas erdélyi rock musical-t, melynek alkotói erdélyi művészek: Szabó Előd - a pár éve az X-Factorban feltűnt tehetség és Nagy István a Marosvásárhelyi Nemzeti SzÍnház színész/dramaturgja. A rendező nem más, mint az Operettszínház művésze, a Nádasdy Kálmán-díjas Somogyi Szilárd, aki Marosvásárhelyen szerezte meg diplomáját.

A musical az 1989-90-ben lezajló román forradalom utáni időkben játszódik, egy magyar családra gyakorolt hatásán keresztül mutatja be a történelmi eseményeket, illetve meséli el Barbara, a fiatal erdélyi lány és szeretett apja történetét.

Barbara címszerepét Patai Anna, a kislányként a Megasztárban ismertté vált énekes játssza. Anna a könnyűzene mellett számos alkalommal bizonyított már a színpadon is, többek között a Madách Színház Mary Poppins musical Jane-jeként.

További szerepekben láthatjuk Magyarország egyik legjobban éneklő színésznőjét, az idén Csillag-díjjal jutalmazott Nádasi Veronikát, a cselszövő mostohaanyaként. A Jászai Mari-díjas Szolnoki Tibor karakteréhez hűen az ügyvéd szerepébe bújik. Az Operettszínházból Faragó András ebben a darabban jóságos nagybácsiként mutatkozik be, illetve Bardóczy Attila Barbara édesapját játssza. Érkezik még a Madách Színház lehengerlő hangú színművésznője Bajza Viktória, a társulatnál már megismert Kékesi Gábor és Bodrogi Attila, valamint a Madách- és az Operettszínház ifjú tehetségei: Szabó Gyula Győző és Pirgel Dávid.

 A próbák javában folynak, az alkotók és a közönség egyaránt izgatottan várja a premiert, amely a nagy érdeklődésre tekintettel várhatóan telt ház előtt indítja el a Barbara című musicalt a siker útján. Számtalan további előadást szerveznek szerte az országban, és az erdélyi turné is garantált!

Szereposztás:
Patai Anna
Nádasi Veronika
Bardóczy Attila
Faragó András
Szolnoki Tibor - Jászai díja
Bajza Viktória
Szabó Gyula Győző
Bodrogi Attila
Pirgel Dávid
Kékesi Gábor


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete