Főoldal » Család » Boldogság Mesterkurzus 2015

Boldogság Mesterkurzus 2015


Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ 1123 Budapest, Jagelló út 1.
Dátum: 2015. 11. 28. ( szombat )

Boldogság Mesterkurzus 2015

Boldogság Mesterkurzus 2015

Tanuld meg magyar és nemzetközi boldogságkutatóktól a boldogság titkát, ismerd meg a tudomány válaszát és legyél végre tartósan boldog! 2015. november 28-án a Budapesti Kongresszusi Központ lesz Magyarország legboldogabb pontja.

Itt lesz Dr.Sonja Lyubomirsky Los Angelesből, az egyik legelismertebb nemzetközi boldogságkutató, a pozitív pszichológia egyik jeles képviselője. Továbbá Dr.Prof.Bagdy Emőke, Bagdi Bella, Feldmár András, Müller Péter, Böjte Csaba, Oláh Attila. És te eljössz? Ha a válaszod igen, rendelj jegyet most!

100%-os elégedettségi garancia

A helyszínen még meggondolhatod magad!

Biztosak vagyunk benne, hogy a Boldogság Mesterkurzuson jól fogod érezni magad, az
előadásokat mosolyogva hallgatod, és ez a nap fel fog tölteni téged. De nem vagyunk egyformák, és előfordulhat, hogy a helyszínen úgy érzed, hogy ezt a rendezvényt
mégsem neked találták ki. Ilyenkor sincs semmi probléma, mert a 100%-os garanciánk megvéd téged. A helyszínen 12:00 óráig jelezd, ha nem lennél elégedett és nem erre számítottál. Kedves munkatársaink visszafizetik neked a jegyed teljes árát. Csak annyit kérdezünk majd, hogy miért nem tetszett a nap, de ezt is csak azért, hogy a következő Boldogság Mesterkurzust még jobbá tehessük. Nem fogunk rád haragudni és nem nehezítjük meg a visszafizetést, ha az előadásokkal merülne fel bármi gondod.

A mi érdekünk, hogy mindenképp jó élmény legyen a Boldogságnap – még akkor is, ha az első 2-3 előadás után úgy érzed, hogy visszakérnéd a pénzed. Akkor sem fogsz csalódni, ha "menet közben" jössz rá, hogy mégsem szeretnél egésznap itt maradni! Próbáld ki, gyere el, és a helyszínen is van időd meggondolni magad.

Jegyárak:

Smile: 14.900 Ft
Happy: 24.900 Ft
VIP: 39.900 Ft