Főoldal » Család » Dima Karácsonya - Cirkusz

Dima Karácsonya - Cirkusz


Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz 1146 Budapest, Állatkerti krt.12/A
Dátum: 2016. 11. 12. ( szombat )

Dima Karácsonya - Cirkusz

Újra hagyományos cirkuszi előadás várja a nézőket a Főváros Nagycirkuszban!  A különleges karácsonyi műsor visszatér a hagyományos cirkuszi műsorok világához.

Dima Karácsonya
Bemutató: 2016. november 12.

Tökéletes teremtmény, szeme a végtelen mélység, a jövő tükre – tiszta, kíváncsi, érzékeny, nyitott a világ minden rezdülésére –, ő a gyermek.

Ő a kis Dimitrij, Dima, aki karácsonykor varázslatos csodavilágot álmodik a porondra: egy olyan mesevilágot, ahol az elefánt táncra perdül, ahol gyönyörű fehér galambok szállnak a magasban, ahol a vadállatok megszelídülnek, és békében, harmóniában élnek az emberrel, ahol meseszép tündérek káprázatos tánca ünnepli a levegőben a fény születését.

A Fővárosi Nagycirkusz Dima karácsonya című klasszikus cirkuszműsora a különböző állatszámok mellett fliegende-, akrobata- és zsonglőrprodukcióval, valamint görgő-, rúd- és levegőszámokkal várja a közönséget. Porondra lép világhírű perzs számával a többszörös fesztiváldíjas Markin-család is.

Jegyárak:
Felnőtt:
4500Ft, 3900Ft, 3100Ft, 1000Ft

Kedvezményes jegyek:
Nyugdíjas:
3300Ft, 2900Ft, 2700Ft, 1000Ft

Gyermek:
3100Ft, 2700Ft, 2500Ft, 1000Ft
Gyerekjegy 4-18 éves korig vásárolható.
Ha 4 év alatti gyermekét az előadás alatt ölben tartja, a gyermek számára a jegy ingyenes.

A kedvezményes árat a kosárba tétel után, de még a fizetés előtt tudja kiválasztani! Miután kiválasztotta, hogy hova szeretne ülni a Kosárhoz gombra kattintva egy összesítőt fog látni a kiválasztott jegyekről.
Az összesítőben a Kedvezmény oszlopban a TELJES ÁR felitatra kattintva tudja átállítani a Gyermek és Nyugdíjas kedvezményeket.