Főoldal » Család » Dumaszínház előadások

Dumaszínház előadások


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: Folyamatosan

Jegyvásárlás
Dumaszínház előadások

A wikipédia ezt írja:
A Dumaszínház a stand-up comedy műfajának magyar megfelelője, az előadásoknak helyt adó kávéház-rendszer elnevezése. Az első Dumaszínház 2003-ban nyílt meg Budapesten a Godot Kávéházban, Sáfár Zoltán, Ardai Tamás és Litkai Gergely irányításával. Kezdetben itt léptek fel a humoristák, kis létszámú közönség előtt. Az előadások mellett folyamatos volt a tehetségkutatás, így az egyre nagyobb létszámú társulat rövid idő alatt népszerűvé tette a stand-up comedy műfaját. A televízió révén előbb a stílus, majd a Dumaszínház vált országosan ismertté. Az ország különböző részein, franchise rendszerben – többnyire éttermekben, kávézókban – újabb Dumaszínházak nyíltak. 2010-ben a hálózat Budapesten három (Godot-, New Orleans-, és Veranda Dumaszínház), vidéken ötvenöt helyszínből áll. (A humoristák műsorai a televízióban jelenleg két csatornán láthatók: Az RTL Klub Showder Klub adásai korábban a Gobot Kávéházban, újabban a Symbol Budapest étteremben, a Comedy Central bemutatja felvételei pedig a New Orleans Kávéházban készülnek.) A Kossuth Rádió szórakoztató műsoraiban is rendszeren hallhatóak a humoristák. A társulat és a műfaj segítségével a Rádiókabaré reneszánszát éli.

A jegyvásárlás kapcsán pár információ.
Mit jelent a jegyen az "Érkezés az előadás előtt 1 órával"?
Az előadásra a vendégeket az előadás kezdete előtt egy órával tudják fogadni a Dumaszínházak, előbb sajnos egyik helyszínen sem tudják fogadni a vendégeket. Érdemes kihasználni ezt az egy órát, amennyiben vacsorázni szeretne!

Biztosított-e a parkolás a Dumaszínházak környékén?
A Corvin Dumaszínház környékén igénybe tudják venni a Corvin Bevásárlóközpont parkolóját, ahol az első óra ingyenes, a Nagytemplom utcában található Corvin Parkolóházat, valamint a Grund melleti parkolót, ahol 120 forint/ óra a parkolási díj.

Kötelező-e a fogyasztás a Dumaszínház előadásain?
Nem.

Oldalunkon több helyszínre és műsorra is várásolhat jegyeket!

A Dumaszínház társulata:
Aranyosi Péter, Badár Sándor, Bács Miklós, Beliczai Balázs, Bellus István, Benk Dénes,, Bruti, Csenki Attila, Dombóvári István, Fábry Sándor, Felméri Péter, Hadházi László, Hajdú Balázs, Janklovics Péter, Kertész Ricsi, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Kormos Anett, Kovács András Péter, Litkai Gergely, Lórán Barnabás, Maksa Zoltán, Mogács Dániel, Pataki Balázs, Rekop György, Szőllősy-Csák Gergely, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Szupkay Viktor, Tóth Edu, Zsók Levente,
A három kismalac, Bödőcs Tibor, Éles István, Szente-Veres Adrienn


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete