Főoldal > Család > Jégkirályság - jégcirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban

Jégkirályság - jégcirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban

Jégkirályság - jégcirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2023 januárjától

JEGYVÁSÁRLÁS

Ice Kingdom - Jégkirályság jégcirkuszi előadás 2023 - Fővárosi Nagycirkusz

Legyen hó, legyen hó... kívánja mindenki a tél eljövetelével és azt várják, hogy végre hóemberel játszhassanak, szánkózzanak és hógolyózzanak, na és persze jégkorcsolyázhassanak. A jégbirodalommá váló Fővárosi Nagycirkusz hűsítő jeges élményt kínál és a jégkirályság minden lakóját elhozza nekünk, hogy megmutassa milyen szép is a jég és milyen csodákat rejt a kristályvilág. Az Ice Kingdom jégcirkuszi showban a megszokott cirkuszi számok mellett számos jégkorcsolya szám is lesz, de a káprézatos és bravúros zsonglőrszámok sem maradnak ki. Természetesen a jégkirálynő és a jégkirály mesevilágában igazi jégvarázsnak lehetünk részesei.

A szünettel együtt 120 perces előadás egy varázslatos mesevilágba kalauzolja a közönséget. A bűbájos lények nem csak piruetteket és jégtánc elemeket mutatnak be a jeges porondon, hanem lenyűgöző artistaszámokat és bájos kisállatokat is. A magyar cirkuszművészetet a világhírű, többszörös Guinness-rekorder érdemes művészek, a Rippel Brothers képviseli emelőszámukkal.

A Jégkirályság egy hangulatos, téli program, amelyhez a kabátban helyet foglaló közönségnek forralt bort, meleg teát és puncsot szolgálnak fel.

A jégbirodalom 2023-ban kitárja kapuit és a gyerekeket éppen úgy ámulatba ejti majd mint aszülőket.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A gyerek és nyugdíjas kedvezmény igénybevételére a kiválasztott jegyek KOSÁRBA helyezése után, a kedvezmény oszlopban van lehetőség! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a 3. kategóriájú (2 500 Ft) helyekhez nem társítható gyerek és nyugdíjas kedvezmény és azok csökkentett látóterű helyek.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top