Főoldal > Család > Nitro Circus - Jegyek

Nitro Circus - Jegyek

Nitro Circus - Jegyek

Helyszín: Groupama Aréna - Budapest
Dátum: 2015. 06. 14. ( vasárnap )

JEGYVÁSÁRLÁS

 

NITRO CIRCUS – MOTO MAYHEM  - Világszám – a NITRO CIRCUS először Magyarországon a Groupama Arénaban,

2015. június 14-én!

Mottó: ha motorja van, repüljön!

 „A benzingőz ünnepe, a szupersztár Travis Pastrana, a világ legjobb freestyle motocross versenyzője, az őrült trükkökről ismert motoros közreműködésével.” „Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”

Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. 

Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

A show keretében láthatunk majd hómobilokat, quadokat, tandem krosszmotorokat, minimotorokat, és még sok más érdekességet. A műsorban szerepelnek majd őrült tárgyak, többek között kerekeken guruló hűtőszekrény és fürdőkád, de egy lustálkodásra szánt heverő is megjelenik.

A Nitro Circus – Moto Mayhem a vadonatúj Groupama Arénában mutatkozik be a hazai közönség előtt. A gyönyörű környezet egy olyan helyszín, amely tökéletes a rendezvény számára. Az aréna elhelyezkedése, befogadóképessége és szolgáltatásai megfelelnek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is. 

 

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

- 18.00 Kapunyitás
- 20.00 NITRO CIRCUS LIVE MOTO MAYHEM kezdés
 

Jegyárak: 8900, 11900, 15900, 18900 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top