Főoldal » Család » Sissi a magyar királyné - Bajai Szabadtéri Színpad

Sissi a magyar királyné - Bajai Szabadtéri Színpad


Helyszín: Bajai Szabadtéri Színpad Baja 6500, Szentháromság tér 11.
Dátum: 2022. . . ( kedd )

Jegyvásárlás
Sissi a magyar királyné - Bajai Szabadtéri Színpad
Sissi operett - Bajai Szabadtéri Színpad 2022
 
2022-ben ünnepli a bajai nyári szabadtéri színházi játékok a 10. születésnapját. 2012-ben volt az első szuperprodukció a Szentháromság téren, akkor a Budapesti Operettszínházzal mutattuk be közösen a világhírű Miss Saigon című musicalt, Kerényi Miklós Gábor Kero rendezésében.
 
2022-ben Huszka Jenő - Szilágyi László: SISSI A MAGYAR KIRÁLYNÉ című nagyszabású operettet hozzák el a bajai közönségnek. A darabot ugyancsak a Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas, kiváló művész, Kerényi Miklós Gábor Kero rendezte, és olyan elismert művészek térnek vissza Bajára, akik az elmúlt években is számos szuperprodukcióban léptek már itt színpadra: Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, továbbá Denk Viktória, Peller Károly, Szendy Szilvi, Kerényi Miklós Máté, Kádár Szabolcs János.
 
A főszerepet, Sissit alakító Denk Viktória nagy örömmel látogat el ismét városunkba, hiszen ugyancsak 2012-ben az első bajai opera bemutatón, Mozart Varászfuvolájában ő volt az egyik főszereplő, Pamina, majd ezt követően számos opera és operett produkcióban lépett Baján színpadra.
 
A Csodálatos Baja 2022 programsorozat keretében bemutatásra kerülő operett Rákay Tamás látványos díszleteivel, Kollár Péter Erik csodálatos, korhű jelmezeivel, és természetesen élő zenekarral érkezik Bajára!
 
Kövess minket Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni a jegyvásárlásról!