Főoldal > Egyéb > Murder - A gyilkos tárlat

Murder - A gyilkos tárlat

Murder - A gyilkos tárlat

Helyszín: Budapest
Dátum: Egész évben

JEGYVÁSÁRLÁS

2018. június 23-án visszatért Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat. A kiállítás közel 1.000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be újra az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait. Minden érzékre ható speciális effektekkel és a legmodernebb technológiákkal valóban megeleveníti a gyilkosokat és történeteiket, így például a szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, Hasfelmetsző Jacket vagy éppen Al Caponét. Az interaktív tárlatvezetés olyan hatást képes nyújtani, amely egyedülálló Magyarországon.

A kiállítás azonban nem a durva erőszak cél nélkül való “mutogatásáról” szól, hiszen történelmi tényeken keresztül szembesítjük látogatóinkat a tragikus valósággal. Utánajárunk, hogy a tettesek miért és hogyan követték el brutális tetteiket. Ugyanakkor emlékezünk az áldozatokra, és megvilágítjuk az esetek történelmi és társadalmi hátterét is. A kiállítás végére bizonyosságot nyer, hogy senki nem születik szörnyetegnek! Mérgező szülők, gyermekkorban elszenvedett szexuális zaklatás, testi és lelki terror, kiközösítés és a fiatalkorban szerzett mély lelki sebek húzódnak meg minden történet hátterében. Kiállításunk gondolkodásra késztet felelősségünkről, hogyan neveljük gyermekeinket és hogyan viselkedjünk embertársainkkal.

Örömmel tudatjuk, hogy a kiállítás nem csak arculatát tekintve, de a vendégeink visszajelzése alapján a tartalom és az élethű bábuk is megújultak. Minden a kiállításban történt változtatás a korábbi látogatók visszacsatolása alapján került módosításra.

Vizuáltechnika:
- Holoplexi, holovetítés
- Augmented Reality
- 3D-s megjelenítés
- Ködképernyő, páravetítés
- Forgatott és korhű vizuális élmény
- Pneomatikus szobamozgatás
- 21. századi fénytechnika (UV, intelligens , LED falak)
- Egyedi, saját fejlesztésű hangrendszer, hangvezérlés
- 21 egymástól független speciális vezérlésű szinkronizált élményterem
- Egyedi képzőművészeti alkotások
- Kézzel készített korhű jelmezek
- Mozgatott élethű bábuk, animációk
- Professzionális filmes díszletek
- Tematikus szagok (ÚJ)
- Élőszereplők (ÚJ)
- Magyar, Angol, Német, Spanyol nyelvű tárlatvezetés

14 év alatt csak felnőtt kísérővel látogatható a kiállítás!

Egyénileg és csoportosan is várjuk szeretettel az érdeklődőket a Murder - A gyilkos tárlat kiállításon. 

A kiállítás 2019 február végéig megtekinthető Budapesten. Jegyvásárláshoz kattints a jegyvásárlás gombra!

A kiállítás látogatása 10 fős turnusokban audio-guide segítségével történik, animátor vezetésével. Az időpontra szóló jegyek esetében minimum 10 perccel a turnus indulása előtt legkésőbb szíveskedjenek megérkezni. Várakozni a helyszín bejáratánál szükségeltetik, amíg az Ön kísérő animátora meg nem érkezik és hívja Önöket. A kiállítás időtartama közel 70 perc.

Jegyárak:
HÉTKÖZNAP (Hé-Pé) / HÉTVÉGE (Szo-Va)
Felnőtt jegy: 3.500 Ft / 4.000 Ft
Diák / nyugdíjas jegy*: 2.900 Ft / 3.500 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 2 diák): 10.500 Ft / 11.900 Ft
Diák csoportos jegy**: 2.500 Ft / 2.800 Ft
Ajándékjegy (dátum nélküli bármikor felhasználható):
+500 Ft

* Érvényes diák- és nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges
** Minimum 10 fős diák csoport számára a kedvezményes jegyár minimum 2 nappal a kiállítás megtekintése elött visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Minden 10. csoportos jegy mellé 1 kísérőjegyet adunk ajándékba.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiállítás Tűzvédelmi szakértője által kiadott tűzvédelmi szabályzat alapján kerekesszékes látogatókat a szűk közlekedési átjárók okán nem tudunk fogadni, mely az épület és a díszlet adottságaiból fakad.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top