Főoldal > Koncert > Balázs Fecó koncert 2020 - Jegyvásárlás

Balázs Fecó koncert 2020 - Jegyvásárlás

Balázs Fecó koncert 2020 - Jegyvásárlás

Helyszín: Országosan
Dátum: 2020. . . ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Az alábbiakban a GAG Management Produkciós és Reklámiroda közleményét olvashatja.

Kedves Jegytulajdonos, kedves Rajongó!

Balázs Fecó betegsége miatt a december 4-i egri és a december 15-i szombathelyi koncerteket a tervezett időpontokban sajnos nem tudjuk megrendezni.
Reméljük, hogy felgyógyulása után lesz alkalmunk pótolni a most kényszerűen elhalasztott koncerteket!
Hogy mikor, erről csak a művész gyógyulása után tudunk érdemben nyilatkozni.
Addig kérünk mindenkit, hogy ebben a helyzetben sokkal inkább megértő, bizakodó és bátorító legyen, mintsem türelmetlen!
Az Ön által megváltott jegyek az új időpontra érvényesek lesznek!
Amennyiben az új időpont nem megfelelő, lehetősége van a jegye helyett szabad felhasználású jegyet igényelnie. Csupán annyi a teendője, hogy megadja a vásárlás során használt adatokat (név, email cím), kiválasztja az előadás helyszínét, és a hozzá tartozó dátumot, majd megadja a jegyein szereplő vonalkódot/vonalkódokat. Rögzítik az igényüket, az igénylésre megadott határidőt követően e-mailben küldjük meg a szabad felhasználású jegyét.
A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2021.12.31-ig, egy Ön által választott program jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új program jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.

Csereigényét IDE KATTINTVA jelezheti 2020. december 31-ig.

Balázs Fecó koncert turnéra indul 2020-ban. 

A Liszt –díja mellett számos szakma és állami kitüntetéssel bíró előadóművész a Sitkei kápolna megmentésére és felújítására tett emberi és művészi erőfeszítései után újabb templomos „kalandba” vág bele.  Az Érints meg!Gyertyák a térenMaradj velem!  is felcsendülnek fel majd.

 Balázs Fecó 2020-as koncertjeire jegyek már kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattintson a jegyvásárlás gombra!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top