Főoldal » Koncert » Bangó Margit koncert 2022

Bangó Margit koncert 2022


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2022. 02. 12. ( szombat )

Jegyvásárlás
Bangó Margit koncert 2022

Bangó Margit koncert 2022 - Budpest Sportréna

Bangó Margit énekest az egész ország ismeri, hiszen olyan legendás dalok kötődnek hozzá mint a Hosszú fekete haj, Aranyeső és az úgy mentél el. A Kossuth-díjas énekesnőt fellépései mellett a TV-ben is rendszeresen látni, énekelt már együtt Lakatos Márkkal is, de televíziós pályája még Horváth Pistával indult. A több mint 50 éve éneklő Bangó Margit 2022. február 12-én  a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

 Az Arénában elhangzanak pályafutásának meghatározó dalai, legnagyobb slágerei, mint például a Halk zene szól az éjszakában, a Fekete bánat, a Hosszú fekete haj, az Álltam a hídon. A koncerten Szalai Antal és Cigányzenekara kíséri majd, közreműködik Kökény Attila, Takács Nikolas, Emilio, Roby Lakatos, Rigó Jancsi, Szigeti Fercsi és a 4 for Dance táncegyüttes. Néhány dal szimfonikus hangszerelésben, a Budapest Chamber Sinfonietta kíséretében, Drucker Péter vezényletével szólal majd meg. 

Az eredetileg 2021. május 16-ra meghirdetett Bangó Margit 70 koncert az eredeti helyszínen, 2022. február 12-én, szombaton kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete