Főoldal » Koncert » Budavári Palotakoncert 2021

Budavári Palotakoncert 2021


Helyszín: Budapest Budapest
Dátum: 2021.július 23-24.

Budavári Palotakoncert 2021

Budavári Palotakoncert 2021

A Budavári Palotakoncert két producere, Vadász Dániel és Nacsa Olivér 2013-ban azzal az a céllal hozta létre az első operett-gálát az Oroszlános udvaron, hogy a színházi évad nyári csöndjét megtörjék és az impozáns környezetben a lehető legtöbb emberhez eljuttassák a ma már hungarikumként jegyzett magyar operett műfaját, mely világmárka lett.

Az elmúlt években a telt házas, tomboló siker is bizonyította, a budapesti operett-fesztivál nem csak új helyszínt ad a nyárra a műfajnak, hanem ennek első számú presztízsrendezvénye lesz a következő években a Palota legszebb udvarán, ahová Európa és a világ augusztusban kikapcsolódni jár. A terv célt ért, hiszen nem csak a helyszínen de a televíziós közvetítésnek köszönhetően több millióan a képernyők előtt ülve is részesei lehettek a nem mindennapi műsornak. Az elmúlt években olyan sztárok léptek fel ár a Palotakocerten mint Oszvald Marika, Peller Károly, Dolhai Attila, Szulák Andrea, Boncsér Gergely, Kerényi Miklós Máté, Kalocsai Zsuzsa, Kocsis Dénes, Fisch Mónika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt és még sokan mások.

A Budavári Palotakoncert 2021. július 23-24-én ismét megrendezésre kerül.  Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johann Strauss, Ábrahám Pál kedvenc műfajával, az operettel és annak legnagyobb slágereivel! A tökéletes hangzásról és látványról a Budapesti Operettszínház művészei, mintegy ötventagú szimfonikus zenekara, balett- és énekkkara, valamint sztárszólistái és fiatal tehetségek gondoskodnak, a magyar operett tradicionális és modern elemei egyszerre elevenednek meg a színpadon.


Fellépők:
Fischl Mónika, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Szendy Szilvi, Széles Flóra, Zábrádi Annnamária, Lukács Anita, Kiss Diána, Süle Dalma, Dénes Viktor, Laki Péter, Erdős Attila, és Pete Ádám.

Közreműködik: a Budapesti Operettszínház Zenekara, Énekkara, valamint Balettkara

Vezényel: Pfeiffer Gyula

Rendező: Vincze Balázs
Koreográfus: Lénárt Gábor