Főoldal > Koncert > Caramel koncert

Caramel koncert

Caramel koncert

Helyszín: Országosan
Dátum: Egész évben

JEGYVÁSÁRLÁS

A Megasztár felfedeztje minden évben teltházas Aréna koncertet ad, azonban az Aréna koncerten túl számtalan helyen láthatjuk őt. Népszerűsége a Megasztár óta töretlen.

Molnár Ferenc Caramelnek mindig is lételeme volt a zenélés, saját szerzeményeivel, demóival végigjárta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. A fordulat 2004-ben következett be a TV2 Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, a zenei és közélet kiemelt szereplőjévé vált. Népszerűsége alapján a hazai könnyűzenei előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja, Facebook rajongótábora több mint 400,000 főből áll, dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken.

A Szállok a dallal című dalát szinte kívülről fújja mindenki, ahogyan a Mennem kell, a Lélekdonor, a Jelenés is mindenki számára ismerős dal.

Koncertjei országszerte népszerűek! A jegyvásárlásra katintva a rendszerünkben jelenleg elérhető koncerteket láthatja.

A koncertek nevére kattintva bővebb információt talál! Kérem a leírásokat olvassa el, hisz 1-1 koncerten lehet, hogy csak fellépőként látható! Kivéve azok a koncertek ahol egyértelműen Caramel koncert névvel szerepel!

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top