Főoldal > Koncert > Dido koncert 2020 - Veszprém

Dido koncert 2020 - Veszprém

Dido koncert 2020 - Veszprém

Helyszín: Veszprém
Dátum: 2020. 07. 15. ( szerda )

JEGYVÁSÁRLÁS

DIDO KONCERT 2020 - VESZPRÉM

ELMEARAD!

 

Miért nem lesz DIDO koncert?

 

Legnagyobb sajnálatunkra DIDO jövőre teljesen visszavonul a koncertezéstől. A menedzsment tájékoztatása szerint sehol a világon nem vállal koncertet, ezért nem tudtuk mi sem átszervezni a következő fesztiválra.

 

Mi lesz a DIDO jegyekkel?

 

A vásárlók december 31-ig dönthetnek arról, hogy jegyárukkal azonos értékű szabad felhasználású jegyre váltják a belépőjüket, vagy visszakérik a jegyárat.

 

Mit jelent a szabad felhasználású jegy?

 

A szabad felhasználású jegy egy speciális jegy opció, a 2021-es fesztivál bármely koncertjére beváltható lesz. Aki ilyenre cseréli megváltott 2020-as DIDO koncertjegyét megelőlegezi a bizalmat, hogy a VeszprémFest 2021 programjában talál majd ízlésének megfelelő koncertet. Mindazoknak, akik szabad felhasználású jegyet igényelnek, meglepetéssel is kedveskedünk: a 2021-es fesztiválon lefogyasztható, 1500 Ft-os italkupont ajánlunk fel, mellyel szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat szavaztak fesztiválunknak és jövőre is terveznek a VeszprémFest programjaival.

 

Hol tudom becserélni 2020-as belépőmet?

 

Erre egy általános online felületet hozott létre jegyszolgáltató partnerünk. A felület a veszpremfest.hu és a veszpremfest.jegy.hu oldalakon keresztül érhető el, közvetlenül pedig a https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre linket használva.

 

Az igénylés feldolgozását követően a szabad felhasználású jegyet és az italkupont egy-egy külön e-mailben küldjük el kedves közönségünknek.

 

Mit lehet tudni előzetesen a jövő évi fesztiválról?

 

Kárpótlásul az idei elmaradt fesztiválért, a tervek szerint minden eddiginél nagyobb és izgalmasabb lesz a 2021-es VeszprémFest!

 

7 napos lesz a fesztivál, és három varázslatos helyszínen rendezzük: a História Kertben felállított színpad mellett ugyanis az eredeti, Vár-színpadunkra is visszatérünk, valamint újra ott leszünk a Jezsuita Romkertben is. 2021-re minden eddigi évnél változatosabb és izgalmasabb fesztiválkínálatot ígérünk!

 

Mikor jelentik be pontosan a 2021-es programot?

 

A tervek szerint 2020 november elején lesz a programbejelentés.

 

Hogyan értesülök a program bejelenésről?

 

Minden szabad felhasználású jegy tulajdonost emailben fogunk értesíteni a programról.

 

Mi történik, ha mégsem tetszik a program?

 

A szabad felhasználású jegy tulajdonosok a 2021-es program bejelentését követően 60 napig még mindig dönthetnek úgy, hogy visszakérik annak árát.

 

Mikor kapom vissza a szabad felhasználású jegyem árát?

 

A szabad felhasználású jegyre és jegy-visszaváltásra vonatkozó igények feldolgozását a leadásukra biztosított hosszú határidőn belül a jegyértékesítést végző partnerünk ütemesen végzi el. A feldolgozás és a banki folyamat összetettségére tekintettel ez több hetes időt is jelenthet, szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

 

Általánosságban arra azzal lehet kalkulálni, hogy az igények feldolgozása 45 napot vehet igénybe, a pénzt pedig a feldolgozást követő 30 napon belül utaljuk vissza.

 

Meddig válthatom 2021-es koncertjegyre a szabad felhasználású jegyemet?

 

Egészen az utolsó nagyszínpados koncertünk időpontjáig bezárólag. Fontos azonban megjegyezni, hogy mindez a szabad helyek függvényében igaz, tehát érdemes a programbejelentés után mihamarabb megváltani az új jegyet!

 

Mi történik abban az esetben, ha a szabad felhasználású jegyem értékénél drágább vagy olcsóbb jegyet választok?

 

Amennyiben a választott új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegyé, a különbözet bankkártyával, vagy készpénzzel is kipótolható. Ha pedig a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor több jegy vásárlásánál is felhasználható lesz, természetesen itt is lesz lehetőség egy esetleges további különbözet bankkártyával, vagy készpénzzel történő kipótlásának.

 

Mi lesz a pénzemmel, ha nem szeretnék szabad felhasználású jegyet?

 

Azok számára, akik ezt választják, belépőjegyük árát az igénylés feldolgozását követő 60 napon belül visszatérítjük. A visszatérítés a jegyár teljes összegére vonatkozik, nem vonatkozik azonban a jegyárusító által korábban felszámolt kezelési költségekre, kényelmi díjakra.

 

Hol tudom jelezni az igényemet?

 

Erre egy általános online felületet hozott létre jegyszolgáltató partnerünk. A felület a veszpremfest.hu és a veszpremfest.jegy.hu oldalakon keresztül érhető el. Közvetlenül pedig a https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas linket használva.

 

Mikor kapom vissza a jegyem árát?

 

A szabad felhasználású jegyre és jegy-visszaváltásra vonatkozó igények feldolgozását a leadásukra biztosított hosszú határidőn belül a jegyértékesítést végző partnerünk ütemesen végzi el. A feldolgozás és a banki folyamat összetettségére tekintettel ez több hetes időt is jelenthet, szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

 

Általánosságban azzal lehet kalkulálni, hogy az igények feldolgozása 45 napot vehet igénybe, a pénzt a feldolgozást követő 60 napon belül utaljuk vissza.

 

SZÉP kártyás fizetésnél, hogy jutok hozzá a pénzemhez?

 

A visszatérítés a megvásárolt belépőjegy fizetési módjához igazodik: eredetileg készpénzes és bankkártyás fizetés esetén átutalással, SZÉP kártyás fizetés esetén pedig az arra történő átvezetéssel történik.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top