Főoldal > Koncert > Violetta koncert - Disney Violetta Live koncert 2015 - Jegyárak és jegyvásárlás

Violetta koncert - Disney Violetta Live koncert 2015 - Jegyárak és jegyvásárlás

Violetta koncert - Disney Violetta Live koncert 2015 - Jegyárak és jegyvásárlás

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2015. 08. 29. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Violetta Live címmel Budapesten adnak koncertet jövőre a Disney tévécsatornán futó, és a tinik körében Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő Violetta-sorozat sztárjai. A főszereplő Martina Stoessel és társai 2015. augusztus 29-én lépnek fel Budapesten a Papp László Sportarénában.

A Violetta Live keretében a tévésorozat eredeti szereplőgárdája lép fel, tehát a Violettát alakító Martina Stoessel, Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimiento (Broduey), Alba Rico Navarro (Naty), valamint Ruggero Pascquarelli (Federico). A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az En Gira is - tájékoztatta a Walt Disney Magyarország Kft. pénteken az MTI-t.


A show-t egy kilenctagú tánccsoport egészíti ki, és egy öttagú zenei együttes kíséri. A produkciót látványos díszletek, világítás és koreográfia jellemzi, különleges technikai elemek és jelmezek. A Violetta Live-ban 240 négyzetméteres HD LED rendszert, három mozgó hajlított LED képernyőt, vizuális effekteket, hó- és konfettiágyúkat, tűzijátékot használnak, az előadók időnként a közönség felett repkednek. Nyolc kamion szállítja a koncert felszerelését a turné különböző állomásai között. A tévésorozat szereplői a 2013-2014-es évadban már koncerteznek a produkcióval. A Violetta In Concert keretében mintegy egymillió jegy kelt el a több mint 200 előadásra tizenkét országban. A turnét egy koncertfilm mozis bemutatója követte, amelyben a teljes előadás mellett a nézők betekintést nyerhettek a koncertsorozat kulisszái mögé. A harmadik televíziós évadjánál járó Violetta, az első gyerek-szappanoperának nevezett produkció egy tinédzser hölgy, Violetta életének fordulatait mutatja be. A történet szerint a főhős többéves európai tartózkodása után tér vissza szülővárosába, Buenos Airesbe, ahol énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több mint 40 millió nézőt vonzott 2014 áprilisa és júniusa között, a 6-14 éves lányok első számú kedvencévé vált Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Spanyolországban is. A Violetta-sorozat szereplői többszörös platinalemezes sztárok, az eladások száma a kétmilliót is meghaladta világszerte. A Violetta eddig több mint 350 milliós YouTube-nézettséget hozott.

Akinek nem jutott a budapesti előadásra jegy az még vásárolhat jegyet a bécsi koncertre! JEGYEK ITT A BÉCSI KONCERTRE!

A The Walt Disney Company (TWDC) leányvállalataival és társvállalkozásaival együtt vezető nemzetközi családi szórakoztató- és médiaipari vállalat, amely a 2013-as pénzügyi évben 45 milliárd dolláros bevételt ért el. A cég európai, közel-keleti és afrikai üzletága, az EMEA 25 országban rendelkezik telephellyel, több mint hatezer munkatársat foglalkoztat, a filmeket helyi stúdiók gyártják és forgalmazzák. Az EMEA területén a Disney-csatornák (Disney Channel, Disney XD és Disney Junior) 117 országban 22 nyelven nézhetőek.

A nagy érdeklődés miatt a dupla koncerten túl augusztus 30-án is koncertezik Violetta!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top