Főoldal » Koncert » Dolhai Attila Lemezbemutató koncert 2013

Dolhai Attila Lemezbemutató koncert 2013


Helyszín: Budapesti Operettszínház 1065 Budapest Nagymező utca 17.
Dátum: 2013. 02. 16. ( szombat )

Dolhai Attila Lemezbemutató koncert 2013

Október végén jelent meg Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház vezető színésze, platina- és aranylemezes előadó legújabb, Ragyogás című albuma, melynek dalaira talán a sokszínűség a legmegfelelőbb jelző. Az énekes ezúttal új oldaláról is bemutatkozik, hiszen a modern hangszerelésű, slágeres szerzemények nem csak az operett- és musicalrajongóknak, hanem a modern popzene kedvelőinek is kellemes perceket szerezhetnek.

"Hit, győzelem, érintés, szabadság és ünnep - ezek a gondolatok kavarognak bennem hosszú idő óta. A különböző műfajok, musical, operett, opera, után most ismét teszek néhány szárnycsapást a pop-rock világában, ami nekem a szabadságot jelenti. Ezekkel a dalokkal ismét igazi koncerthangulatot varázsolhatok majd fellépéseimen, ahol a színházi aktualitások is jelen lesznek. Kérem hagyja, hagyd - mert lehet hogy már találkoztunk - hogy megérintsen a zeném..." - mondja Dolhai Attila, aki új lemezén Muri Enikővel, Bordás Barbarával és Vágó Bernadettel is énekel duettet - például a májusi nagy musical-premier sikerdalát, az Így van jól címűt.

Természetesen a lemezbemutató koncertre az Operettszínházban kerül sor, mégpedig február 16-án.

A különleges estére belépők először a Ragyogás bérlet keretében válthatók, melyben 3 másik sikerelőadás, operettek és musicalek is megtekinthetők, amiknek ugyancsak Dolhai Attila a főszereplője.

Jegyárak:
2900Ft, 4900Ft, 6000Ft, 6500Ft, 6900Ft, 7500Ft, 10000Ft, 12000Ft