Főoldal » Koncert » Dolhai Attila Ragyogás koncert - OBO Aréna

Dolhai Attila Ragyogás koncert - OBO Aréna


Helyszín: OBO Aréna 2370 Dabas, Iskola utca 5.
Dátum: 2013. 04. 13. ( szombat )

Dolhai Attila Ragyogás koncert - OBO Aréna

Október végén jelent meg Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház vezető színésze, platina- és aranylemezes előadó legújabb, Ragyogás című albuma, melynek dalaira talán a sokszínűség a legmegfelelőbb jelző. Az énekes ezúttal új oldaláról is bemutatkozik, hiszen a modern hangszerelésű, slágeres szerzemények nem csak az operett- és musicalrajongóknak, hanem a modern popzene kedvelőinek is kellemes perceket szerezhetnek.

"Hit, győzelem, érintés, szabadság és ünnep - ezek a gondolatok kavarognak bennem hosszú idő óta. A különböző műfajok, musical, operett, opera, után most ismét teszek néhány szárnycsapást a pop-rock világában, ami nekem a szabadságot jelenti. Ezekkel a dalokkal ismét igazi koncerthangulatot varázsolhatok majd fellépéseimen, ahol a színházi aktualitások is jelen lesznek. Kérem hagyja, hagyd - mert lehet hogy már találkoztunk - hogy megérintsen a zeném..." - mondja Dolhai Attila, aki új lemezén Muri Enikővel, Bordás Barbarával és Vágó Bernadettel is énekel duettet - például a májusi nagy musical-premier sikerdalát, az Így van jól címűt.

Dolhai Attila: Ragyogás - Lemezbemutató koncert élő zenekari kísérettel!

vendég: VÁGÓ BERNADETT

2013. április 13-án 20:00 lesz Dolhai Attila Ragyogás című lemezének lemezbemutató koncertje a dabasi OBO Arénában.
Dolhai Attila számos musical főszerepét játsza a Budapesti Operettszínházban. Láthatjuk Rómeóként a Rómeó és Júlia musicalben és amerikai katonaként a Miss Saigon musicalben, 2013 nyarától pedig a Ghost musical főszerepében láthatjuk. A Ghost musical egyik betétdala is felkerült új lemezére. A CD-n a dalt Vágó Bernadettel énekli és duettet énekel a Ghost musical másik főszereplőjével Muri Enikővel is.
 
Dolhai Attila Ragyogás című lemezén a következő dalok hallhatóak:
1. Ragyogás
2. Halleluja
3. Álmok földjén (Tangó)
4. Ha maradhatnál
5. Te vagy a nyár (duett Muri Enikővel)
6. Nézőpont
7. Még egy szárnycsapás
8. Élő szobor
9. Két perc
10. Szemedben a tűz
11. Állj mellém!
12. Nézz rám (duett Bordás Barbarával)
13. Bónusz dal - Így van jól (duett Vágó Bernadettel)

Jegyár:
elővételben: 3 500,- Ft
a koncert napján: 4 000,- Ft (Csak a helyszínen!)

Helyfoglalás érkezési sorrendben!