Főoldal » Koncert » Evergreen - Válogatás Barbra Streisand dalaiból

Evergreen - Válogatás Barbra Streisand dalaiból


Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ 1123 Budapest, Jagelló út 1.
Dátum: 2015. 12. 06. ( vasárnap )

Evergreen - Válogatás Barbra Streisand dalaiból

Barbra Streisand kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy-díjas amerikai színésznő, énekesnő, zeneszerző, rendező, forgatókönyvíró és producer. Korunk egyik legismertebb és legtermékenyebb előadója. Ő az első női zeneszerző, aki Oscar-díjat nyert “Evergreen” című dalával. Nem csak filmjei és dalai, hanem saját szerzeményei által is nagy népszerűségre tett szert.

Koncertjein a zenei élményen túl aktuális gondolatokat sugall, többször filozofikus mélységben és vallásos áhitattal.Zsidó származását mindig büszkén vállalta, Jentl című film-musicaljében a zsidó vallásos élet gondolatait és hagyományait mutatja be és mélyen visszanyúl ősei hitéhez.1963-ban 50 éve jelent meg első albuma The Barbra Streisand Album címmel, valamint 30 éve mutatták be Jentl című filmjét. Ez a két évforduló adja az aktualitását annak, hogy dalaiból, életművéből válogatva egy, két részes szimfonikus, vokális koncerttel tisztelgünk a művész munkássága előtt.

Közreműködik: Náray Erika, Polyák Lilla, Szulák Andrea

Nagyszerű és ismert dalok, kitűnő hazai énekesek és az idén 50 éves Stúdió 11 zenekar interpretálásában. A zsinagóga falai között érzelmekkel teli hangulat várható, ahol a  dalok mondanivalója még erőteljesebben hat majd a közönségre, és a zenekar speciális hangszerelésének köszönhetően is zenei különlegességre számíthat a közönség.

A három népszerű énekesnő egy színpadon a Rebecca- A Manderley ház asszonya c. Lévay Szilveszter által jegyzett musicalben dolgozott együtt, ez alkalommal a világhírű  Barbra Streisand-dalok  hozzák őket újra össze.

2015. december 6-án a Budapest Kongresszusi Központ ad otthont a koncertnek.

Jegyárak:
2990Ft, 4490Ft, 5990Ft, 7490Ft, 15000Ft