Főoldal > Koncert > Fenyő 75 - Fenyő Miklós koncert 2022

Fenyő 75 - Fenyő Miklós koncert 2022

Fenyő 75 - Fenyő Miklós koncert 2022

Helyszín: Országosan
Dátum: 2022. . . ( kedd )

JEGYVÁSÁRLÁS

Fenyő75 - PÁBIJUBILEUM

Hát persze, hogy Fenyő!! Ki találhatna ki ilyen menő szlenget vagy még inkább Jampi dumát!?

Fenyő Miklós elemében van és úgy döntött, hogy "BULIZNI" indul.  Miért is maradna otthon? Hiszen egy ekkora PÁBIJUBILEUMOT  közösen kell ünnepelni, együtt, a sok tízezer rajongóval.  Ezért egy különleges és megismételhetetlen Fenyő 75 Koncert - turnéra invitálja azokat, akik szeretik a rock and rollt, az örök slágereket, szeretnek bulizni, jó hangulatban és jó társaságban együtt lenni.  Akik ezeken a frenetikus hangulatú estéken, a lakás helyett, inkább a koncert csarnokban "Csavarnák fel a szőnyeget"!

Több mint 400 saját dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, bennünk élő slágerek sokasága. Fenyő Miklós több mint egy előadó, Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum!

PÁBIJUBILEUMI koncert sorozat új, látványos programmal, a színek, fények és hangulatok, táncosokkavalkádjával, új dalokkal és hangszerelésekkel lepi meg a sportcsarnok koncertek közönségét. De természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli több évtizedes elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget.

A koncert turné sorozat Sztárvendége: SZANDI (Veszprém, Nagykanizsa)

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

A BUDAPESTI KONCERTRE IDE KATTINTVA VÁSÁROLHAT JEGYET!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top