Főoldal > Koncert > Havasi Balázs Symphonic Aréna koncert

Havasi Balázs Symphonic Aréna koncert

Havasi Balázs Symphonic Aréna koncert

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2013. 12. 21. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

FIGYELEM!
A JEGYVÁSÁRLÁS GOMBRA KATTINTVA A 2015-ös koncertre vásárolhat jegyeket!

A legendás Havasi Symphonyc show 2013. december 21-én ismét a Papp László Sportaréna színpadán.

Havasi Balázs koncertjei évről évre óriási sikert aratnak, ezt mutatja az is, hogy az előadásra nemzetközileg is nagy az érdeklődés. a 2012-es aréna koncert sikerei után 2013-ban nem egy hanem két alkalommal lesz látható a Havasi Symphonic show.

A HAVASI SYMPHONIC Arena Show egy egész estés grandiózus színpadi show, melyben több mint 150 művész vesz részt Indiától Örményországig. A projekt HAVASI utazásainak élményvilágán alapszik, és különböző népek zenei stílusjegyeit egyesíti a klasszikus szimfonikus zenekari hangzással.

A szimfonikus zenekar és a hatalmas kórus mellett japán dobosok, egzotikus hangszerek és 20 kiváló világzenei szólista bizonyítja be, hogy egy olyan, 21. századi zenei nyelvezet jött létre, amelyet az egész világon mindenki megért.

Kevés felemelőbb van annál, mint amikor egy hatalmas kórus, és egy szimfonikus zenekar a gigantikus térben egyszerre szólalnak meg. HAVASI legnépszerűbb szimfonikus tételei, melyek a koncert show keretét adják ezúttal olyan erővel kelnek majd életre, melyre korábban még soha nem volt példa. A The Storm, mely mára a show egyik emblematikus tételévé vált, a hatalmas Budapest Arénában ezúttal egy tornádó erejével fog lecsapni.

A 2013-as koncertre május 10-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg jegyeiket.

Jegyvásárláshoz kattintson a jegyvásárlás gombra!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top