Főoldal > Koncert > Holdviola koncert

Holdviola koncert

Holdviola koncert

Helyszín: Budapest
Dátum: 2014. 11. 10. ( hétfő )

JEGYVÁSÁRLÁS

Holdviola koncert 2014

2014. november 10-én Holdviola koncert lesz a Budapesten. A Holdviola koncertre jegyek már kaphatóak!

Összetartozás, szeretet, zene. Népzene, elektronikus zene, hegedű, tilinkó, gitár, dob. Hagyomány, értékközvetítés, fiatalság, modern dallamok. Holdviola.
Egy zenekar, amelyben harmonikusan együtt van régi és új, mai és hagyományos. Zenéjükben modern formában elevenednek meg a gyönyörű magyar népdalok.
A Holdviola stílusa semmivel össze nem keverhető. Sajátos hangulatú, letisztult dalaik mai, korszerű hangzásban szólalnak meg, miközben megőrzik az eredeti népdal értékeit.
Egy Holdviola előadás nem csupán koncert, sokkal inkább a zene, a tánc, a színház és a vizuális művészetek harmonikus elegye, amely különleges élményt nyújt a nézőknek.
A Holdviola közönsége népes, mégis családias: az éppen járni tanuló apróságok első táncos lépései, a fiatalok első szerelmes dallamai, a nagymamák könnyes szemű dúdolásai mind köthetők a Holdviola zenéjéhez.
Fonogram díj, Prima díj jelölés és platinalemezek is mutatják, hogy a Holdviola zenéje értékes és értéket közvetít, sokszínű és sok emberhez szól.

A zenekar tagjai
Török Tilla (ének, hegedű, tilinkó), Farkas Péter (dob, billentyűs hangszerek), Gál Lajos (gitárok, vokál); állandó vendégművészként közreműködik Kiss Balázs (basszusgitár) és Gulyás Sára (zongora, vokál).

A zenekar koncertje 90 perces, az előadás során az 5 zenész mellett 6-16 fős tánckar szerepel.

Tánc - A produkció részeként a koncerteken a nemzetközileg is elismert Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai is színpadra lépnek. A táncegyüttes a 2014-es Fölszállott a páva c. televíziós vetélkedő döntőjében is nagy sikert aratott, a Külügyminisztérium különdíját kapta.

Vizuális elemek – A zenekar koncertjein egyedi látványelemek találhatók: a dalokhoz komponált képek és animációk gazdagítják az előadást.

Jegyárak: 2500 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top