Főoldal > Koncert > Magna Cum Laude koncert 2022 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Magna Cum Laude koncert 2022 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Magna Cum Laude koncert  2022 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2022. 07. 30. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

MAGNA CUM LAUDE koncert a Margitszigeten

2022. július 30. szombat 20:00 (esőnap: július 31.) Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Magna Cum Laude rengeteg küzdelem, tagcsere, nagylemez, számos klip és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen.

Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda. Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

A koncerten a legnagyobb slágerek mellett igazi unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így a legnagyobb rajongóknak is bőven tartogat meglepetéseket az este. A Magna Cum Laude vendége ezen az estén Karácsony János James lesz, akivel, a két évtizedes jubileum alkalmából készült Gyulai Húszfeldolgozó című kiadványon szereplő feldolgozáson kívül, további meglepéssel kedveskednek a rajongóknak.

Sztárvendég: Karácsony János James

Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top