Főoldal > Koncert > Michael Jackson Emlékkoncert

Michael Jackson Emlékkoncert

Michael Jackson Emlékkoncert

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Dátum: 2013. 11. 09. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Michael Jackson Emlékkoncert
KING OF POP - A POP KIRÁLYA
(1958. augusztus 29. – 2009. június 25.)
Tizenháromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, zeneszerző, táncos és üzletember. A Jackson család hetedik gyermeke volt. 1966-tól bátyjaival (Jackie Jackson, Tito Jackson, Jermaine Jackson, Marlon Jackson) a The Jackson 5 együttes tagja. Apjuk, Joseph Jackson volt az együttes menedzsere. Michael 1971-ben szólókarrierbe kezdett, és sikerei miatt „a pop királyának” is nevezték. 1982-es albuma, a Thriller minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma. Négy másik stúdióalbuma, az Off the Wall (1979), a Bad (1987), a Dangerous (1991) és a HIStory (1995) szintén a világ legjobban eladott nagylemezeinek listáján szerepel.

Ha őszintén magunkba nézünk, mi, hétköznapi emberek is rengeteg élményt kaptunk, és kapunk még ma is tőle, amikor valamelyik lemezét hallgatjuk. Hiszen nincs olyan emberi érzés, amit Michael Jackson fel ne dolgozott volna a dalaiban. Barátság, család, hazaszeretet, szabadság, boldogság, szerelem, szakítás, magány, fájdalom, halál. Ezek olyan érzések, melyek mindannyiunk életében jelen vannak, és földi létünk során legalább egyszer valamennyien átéljük ezeket. Ezért is érezhetjük azt, hogy jó ismerősei, barátai vagyunk Michael Jacksonnak. Oly könnyű azonosulni dalai mondanivalójával, mintha belelátna az emberek szívébe. Talán ebben rejlik egyedülálló sikere, amely a mai napig töretlen.

AZ EMLÉKKONCERT
MICHAEL JACKSON 2013 augusztusában ünnepelné 55.-ik születésnapját.
A tragikusan korán elhunyt művészről, méltóan szeretne megemlékezni a hazai zenei szakma, ezért ez alkalomból, nagyszabású exkluzív emlékkoncerttel kíván adózni, Michael Jackson emléke előtt.

Az esemény helyszíne: Budapesti Kongresszusi Központ
Időpont: 2013. november 9. szombat 20.30 óra

Fellépnek:
Dér Heni
Tóth Gabi
Bebe - Back II Black zenekar
Kocsis Tibor
Kovács Áron
Oláh Gergő
Takács Nikolas  

Az professzionális élő zenét látványos táncos show egészíti ki.
A táncos koreográfiákat a QUANTUM XXL és BLACK TIME táncművészei készítik.
Koreográfus: Hartmann Gábor (Quantum XXL DANCE CREW, BLT DANCE)

Az est során felcsendülnek Michael Jackson legismertebb és legkedveltebb slágerei.
Az esemény garantáltan felejthetetlen élmény ígér a közönség számára.
Műsoridő: 120-130 perc
A művészeket állandó 10 tagú zenekar kíséri.
A dalok teljes hangszerelését a magyar zenei élet méltán elismert képviselői végzik.
Bebe (Back II Black zenekar): Magyarország legjobb funky zenekarának frontembere.

"Gyermekkoromban sokat hallgattam Michael Jackson dalait, és néztem videóit. Akkor még nem tudtam, miért szeretik annyian ezeket a számokat. Nem is értettem igazán, miről szólnak. Később, már felnőttként rájöttem a dalok mondanivalójára, és számos kedvencem lett Michael Jackson dalai közül. Amikor a Back II Black feldolgozta a Jackson slágereit, már teljes szívből és meggyőződésből énekeltem ezeket a remek dalokat. A POP KIRÁLYA zeneileg 10-20 évvel a kortársai előtt járt, és halhatatlan slágereket alkotott. Nagy veszteség, hogy már nincs köztünk. Nagyon várom már a próbákat és a megemlékezést."

"A POP KIRÁLY -a halhatatlan!"

Jegyárak:
7900Ft, 9900Ft, 13500Ft, 15900Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top