Főoldal > Koncert > Presser Gábor koncert - Aréna Budapest

Presser Gábor koncert - Aréna Budapest

Presser Gábor koncert - Aréna Budapest

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2023. 09. 30. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Presser Gábor koncert 2023 - Budapest, PApp László Sportaréna

Omega, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, La Baletta, Gyöngyhajú lány, Locomotiv GT, Mikor elindul a vonat, A padlás, A szerelemnek múlnia kell, Nagy találkozás, Magyar Dal Napja, Vígszínház, Csak dalok… Csupán néhány cím és név a legendás zeneszerző-muzsikus szakmai életének állomásaiból, amelyek szélsőségeikben és üzenetükben is egy ritka színes egyéniséget határoznak meg. A 60-as évektől napjainkig generációk éneklik örökérvényű dalait, melyek széles repertoárja többek közt olyan előadóktól is közismert, mint Zorán, Katona Klári, Révész Sándor, Kovács Kati, Demjén Ferenc vagy Rúzsa Magdi.

Kitűntetéseit, zeneszakmai díjait egytől egyig édesanyjának adta, s bár a hazai popzene alapkőletételénél még nem volt jelen, máig tartó zenei kalandozásai az egyik legelismertebb Nagyágyúvá tették. A néha rendhagyó koncerthelyszínek jó ismerője idén októberben az Arénában mutatja meg közönségének, hogy a rock, a színház és az egyszemélyes koncertek hangulata hogyan is fér
el egy színpadon.

Presser Gábor vitathatatlanul kulturális életünk meghatározó alakja, a magyar zene élő legendája. 

Presser Gábor Még 1 című koncertje 2023. szeptember 30-án és október 1-én a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

Jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top