Főoldal > Koncert > Richard Clayderman koncert 2022 - Magyarország

Richard Clayderman koncert 2022 - Magyarország

Richard Clayderman koncert 2022 - Magyarország

Helyszín: Tokaj
Dátum: 2022. 08. 27. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

RICHARD CLAYDERMAN koncert 2022. augusztus 27. (szombat), 20.00 – Tokaj Fesztiválkatlan

 Richard Clayderman, a világ legismertebb zongoristája 2022. augusztus 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet.

A francia zongoravirtuóz gyerekként édesapjától tanult zongorázni ésmár 12 évesen felvették a konzervatóriumba. Klasszikus zenész szeretett volna lenni, ám hamar a kortárs zene felé fordult, még egy rock bandát is alapított. A nagy áttörést az 1977-ben megjelent Ballade Pour Adeline című dal hozta el számára, a kislemez a világ 38 országában, 22 millió példányban kelt el. Létrehozott egy új, romantikus stílust, amely a pop és a klasszikus zene rajongói közt is osztatlan sikert aratott, karrierje gyorsan szárnyra kapott.

A több évtizedes pályafutása során több mint 1400 dalt írt, nevéhez több mint 90 millió eladott album, számos arany- és platinalemez köthető. Claydermannak ma is a zongorázás az élete, aktívan dolgozik és koncertezik. Legújabb albuma idén februárban jelent meg, Forever Love címmel, amelyen például Ed Sheeran és a Coldplay slágereinek lenyűgöző feldolgozásai is hallhatók.

A világhírű zongorista szereti keverni a különböző stílusokat, a tempót és a ritmusokat. A „romantika hercege” a nyár végén a tokaji közönségnek mutatja be ezt az egyedülálló zongorajátékát, az évtizedek alatt slágerré vált szerzeményei mellett, új dalokat is hallhatnak majd.

* Az időpont változtatás jogát fenntartják!

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top