Főoldal > Koncert > The Best of Bond Symphonic

The Best of Bond Symphonic

The Best of Bond Symphonic

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2023. 03. 19. ( vasárnap )

JEGYVÁSÁRLÁS

Tájékoztatjuk tisztelt Közönségünket, hogy megváltozott a The Best of Bond Symphonic koncertünk időpontja!
Az eredetileg 2022. december 7-re tervezett koncertshow új időpontja 2023. március 19.
Az esemény az eredeti helyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megtartásra.
A december 7-re megváltott jegyek automatikusan érvényesek a március 19-i koncertre, ugyanarra a helyre, ahova eredetileg szóltak. Amennyiben nem alkalmas az új időpont, a jegyek a vásárlás helyszínén 30 napon belül, november 28-ig visszaválthatók.

The Best of Bond Symphonic koncert 2023.03.19 - PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA

Októberben már 60 éve volt, hogy bemutatták az első James Bond filmet, aminek tiszteletére egy jubileumi koncert show áll össze. A The Best of Bond Symphonic koncerten a filmzenéktől a betétdalokig egy teljeskörű James Bond utazásnak lehetnek szem és fültanúi a nézők. 

A James Bond filmzenéket és betétdalokat felvonultatót koncertet 2023- március 19-én rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában.

A koncerten a zenét a Danubia Zenekar hozza, míg a dalok az Operettszínház szólistáinak tolmácsolásában szólalnak meg. Fellép Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Nádasi Veronika, Janza Kata, Dolhai Attila és Füredi Nikolett

A Golden Eye,  You know my name, Skyfall, No time to Die, Die another day csak par dal amit Madonna, Adele, Billie Elish vagy Tina Turner  tolmácsolásában megkedvelt a közönség.  Lesz miből válogatni az összesen 25 James Bond film után.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top