Főoldal > Koncert > The Piano Guys koncert 2014 - Budapest

The Piano Guys koncert 2014 - Budapest

The Piano Guys koncert 2014 - Budapest

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2014. 11. 25. ( kedd )

JEGYVÁSÁRLÁS

Az amerikai Utah államból származó együttes interneten terjedő szenzációvá vált a mérhetetlenül sikeres és feltűnően eredeti, saját készítésű zenei videóik sorozatával. A muzsikusok 2011-es összeállása óta már több mint 35-öt konstruáltak, melyeket összesen, egészen elképesztő módon 300 milliónál is többször tekintettek meg a felhasználók. Sikerüket a fiúk valójában a klasszikus zene és a pop zene teljesen sajátos keverésének köszönhetik.De kikből is áll a The Piano Guys? Igazából csupán egy zongorista, Jon Schmidt, és egy másik zenész, Steven Sharp Nelson, csellistának kettőséből. Mégis, a másik két személy - Paul Anderson, és Al van der Beek - egyaránt fontos tagjai az együttesnek.A The Piano Guys elnevezést Anderson Utah állambeli zongoraáruháza ihlette. Az üzlet reklámarca az Anderson által kidolgozott Facebook promóciós oldalon és a YouTube csatornáján a leghíresebb helyi zongorista, Jon Schmidt volt, aki akkor már nyolc albumot és hét kiadott zongora könyvet tudott maga mögött. Az egyik közös fellépésükre a zongorista egy fiatal vendégművész Steven Sharp Nelson kíséretében jelent meg, aki kalandosan kombinálta a hagyományos csellójátékot ütős effektekkel „15 éves voltam, amikor találkoztam Jonnal, és zenélni kezdtem vele” - emlékezik vissza Nelson, „Fuvart kellett szereznem a showkra, de egy csodálatos testvériséget alakítottunk ki.”

A csapat a legkésőbb csatlakozott Al van der Beek-el való találkozással lett teljes, aki eredetileg zenész családból származott, ennek örömére több hangszeren játszott és mindemellett énekelt. Saját otthoni stúdiója adott otthont A The Piano Guys album munkálatainak, valamint megbízást kapott benne a társ-írásra és néhány vokális árnyalásra, a zene elrendezésére és rengeteg ütős munkára.A 2012 februárjától folyamatosan koncertező zenekar faradhatatlanul készíti káprázatos, gazdag látványvilággal rendelkező videóit is, amelyek rohamosan növelve kedvelőik számát, 500.000 új megtekintéssel büszkélkedhetnek naponta! A The Piano Guys zseniális muzsikusainak szakmai munkája és a videó-megosztókon véghezvitt on-line bravúr eredményeként rajongótáboruk mára milliós nagyságrendű.

„Szeretjük bemutatni a Föld eredeti szépségét, ahol a nézők nem várják el hogy klasszikus zenei eszközöket találjanak,” - mondja Anderson... a The Piano Guys videók szakítanak a klasszikus zenei hagyományokkal. A rendhagyó stílus rendhagyó helyszínekért és soha nem hallott zenei hibridekért kiált. Csodálatos esőerdőkön, hegytetőkön és építményeken repítenek bennünket ezek a videók a leggyönyörűbb dallamokból szemezve az örök Klasszikusoktól és napjaink slágereiből. Hogy is hangzik Mozart, Vivaldi, vagy Beethoven mindenki által ismert dallama Adele, a Coldplay, a One Direction, vagy David Guetta világslágereivel egy színpadon, vagy akár közös szerzeményben? Vagy hogy is nyernek új értelmezést kedvenc filmzenéink, a Mission:Imposible, vagy a Star Wars dallamaitól a Gyűrűk Urán át a Jégvarázsig? A  példátlan sikertörténet igazolja, hogy a végeredmény igazán meggyőző. Az egyedülállóan mai stílus és a kivitelezés karöltve testesítik meg a The Piano Guys célját: eljuttatni a klasszikus zenét a fiatalokhoz.

Sok szülő a zenénket használja, hogy megmutassák a gyerekeknek, milyen szórakoztató is lehet a klasszikus zene és motiválják őket, hogy kitanuljanak hangszereket,”- mondja Schmidt. 

 A népszerű amerikai formáció európai turnéja keretében a Magyar Virtuózok és a Broadway jóvoltából ad koncertet november 25-én csupán egyetlen alkalommal a Papp László Budapest Sportarénában. Akik ismerik a Piano Guys videók magával ragadó hangulatát, minden bizonnyal egy felejthetetlen élő koncertre számíthatnak.Jegyárak:
7900Ft, 9900Ft, 12900Ft, 14900Ft, 19900Ft

Meet&Greet jegy is vásárolható, amit ha megvásárolsz akkor igazi VIP élményben lehet részed. Együtt vacsorázhatsz és fotózkodhatsz a The Piano Guys tagjaival. (A Meet&Greet jegy a koncertre való belépésre nem jogosít fel és csak érvényes koncertjeggyel együttesen érvényes) Ára: 39900 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top