Főoldal » Koncert » Újévi Operett Gála 2019 - MKB Aréna - Jegyvásárlás

Újévi Operett Gála 2019 - MKB Aréna - Jegyvásárlás


Helyszín: Novomatic Aréna - Sopron 9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 48.
Dátum: 2019. 01. 04. ( péntek )

Újévi Operett Gála 2019 - MKB Aréna - Jegyvásárlás

Újévi gála 2019

A Bor, Dal, Asszony - Budapesti Operettszínház Újévi Gálakoncertje 2019. január 4-én Sopronban a Novomatic Arénában lesz látható.

Az Operettszínház legendás sztárjai Oszvald Marika, Kállay Bori, Bordás Barbara, Szendy Szilvi, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Vadász Zsolt, Peller Károly, Kerényi Miklós Mát- garantáltan elbűvölik a közönséget nagyszabású előadásukkal. Az esten közreműködik a Budapesti Operettszínház balettkara, az élményt káprázatos koreográfiák és pazar jelmezek teszik teljessé. A színház zenekarát Makláry László vezényli. Az est rendezője Bori Tamás. 
 
Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett és musical szerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Huszka Jenő, Jacques Offenbach, Frank Wildhorn és Lévay Szilveszter legismertebb szerzeményeiből. Klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatunk olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A chicagói hercegnő, Viktória, Cigányszerelem, A víg özvegy, Elisabeth, Mozart!, Rudolf, Rebecca, Jekyll és Hyde, Godspell, Cabaret.

Jegyárak: 6990, 7990, 8990, 9990 Ft