Főoldal » Koncert » Vangelis filmzenei koncert Szombathely

Vangelis filmzenei koncert Szombathely


Helyszín: Aréna Savaria 9700 Szombathely, Sugár út 18.
Dátum: 2019. 12. 18. ( szerda )

Vangelis filmzenei koncert Szombathely

VANGELIS FILMZENE KONCERT 

A filmgyártás legismertebb alakjai között Hans Zimmer, Ennio Morricona és John Williams mellett kevés olyan szerző van még, akinek nem csak a zenéjét de a nevét is l ismeri a közönség. A legendák születéséhez sok összetevő kell, s valahogyan ezt az összetevőt a görög szerző Vangelis is megtalálta. A Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász valamint a világhirnevét megalapozó 1492 filmek zenéjét szerző zenész filmzenéi szimfonikus nagyzenekarral szólalnak meg Szombathelyen.

A Vangelis filmzenei koncert legközelebb 2019. december 18-án Szombathelyen az Aréna Savariaban kerül megrendezésre.

A koncert résztvevői között sajnos Vangelist magát nem köszönthetjük, de a monumentális darabokat egy közel nyolcvan fős szimfonikus nagyzenekar kíséri majd. Az élményhez természetesen vizuális kényeztetés is dukál, a háttérben óriási ledfalon különleges jelenetek kelnek életre. A Vangelis munkájának emléket állító nagyívű koncertet Európában előszőr Magyarországon láthattuk az Arénában és most Szombathelyre is ellátogat.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A DECEMBER 5-I KÖZLEMÉNYT PUBLIKÁLJUK!

december 18-ei Vangelis Filmzene Koncert helyszíne és időpontja technikai okok miatt megváltozott.

Az előadás időpontja december 19. (csütörtökeste 19 óra. A módosított helyszín: Agora Savaria.

Az Ön által megvásárolt belépőjegy a módosított dátumra és helyszínre természetesen érvényesek oly módon, hogy belépőjegyet ugyanazon jegyár-kategóriában biztosítjuk Önnek és 3 napon belül rendszerünk megküldi Önnek immàron az Agora Művelődési központba szóló jegyet. 

Az okozott kellemetlenségért elnézést kér a Solstice Produkció Nonprofit Kft.