Főoldal > Koncert > Vasovski Symphonic - Magyar Virtuózok koncert

Vasovski Symphonic - Magyar Virtuózok koncert

Vasovski Symphonic - Magyar Virtuózok koncert

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2015. 12. 21. ( hétfő )

JEGYVÁSÁRLÁS

Vadonatúj szuperprodukció mutatkozik be VASOVSKI SYMPHONIC néven 2015. december 21-én a Papp László Budapest Sportarénában. A VASOVSKI SYMPHONIC, a crossover műfaj egy izgalmas kísérlete, amely a nu-disco stílusjegyeit vegyíti a klasszikus zenei hangzással.

Mr Vasovski neve már ismerősen cseng a fesztiválozó fiataloknak, hiszen a több mint 10 éves pályafutása során olyan neves hazai fesztiválokon lépett fel nemzetközi közönség előtt mint a Sziget, a Balaton Sound és az EFOTT. Karrierjének egyik csúcspontja volt ,amikor David Pennel dolgozhatott, de teljesítményére több külföldi kiadó is felfigyelt.

2015-ben az Arénában Werner Gábor zeneszerzővel és karmesterrel közösen készülnek egy crossover koncertre. A produkciót a Magyar Virtuózok Zenekar kíséri és négy ismert vokalista, valamint meglepetés fellépők teszik még színvonalasabbá az estét.

A szuperprodukció nemcsak zenei hangzásában ötvözi a műfajokat, hanem színpadi megjelenésében is erre törekszik. A nézők elsőre egy koncertterem klasszikus vonalaitpillanthatják meg, ugyanakkor a modern fénytechnikai és vizuális eszközöknek köszönhetően egy éjszakai klub hangulatát is átélhetik.

Az élményt, amit ez az új crossover hangzásvilág nyújt;  Mező Misi, Baricz Gergő, Járai Márk, Majka és Curtis, Radics Gigi és Tolvai Reni színpadra lépésükkel tovább fokozzák. A koncerten debütálnak majd legújabb dalaik szimfonikus változatai, de természetesen legismertebb számaikból is ízelítőt kap a közönség. A hangulatot tovább színesíti Harót Balázs, BassLime, Eliza Bliss, Koós-Hutás Áron, Németh Zsolt - Ritmo, Herold Péter, Kollányi Zsuzsi és Nádor Dávid énekhangja is.

Jegyárak - Szektorárak: 3900, 5900, 7900, 9900, 11900, 14900, 29900 Ft

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top