Főoldal » Külföld » Mumford and Sons koncert

Mumford and Sons koncert


Helyszín: Bécs
Dátum: 2016. 05. 19. ( csütörtök )

Mumford and Sons koncert

Mumford and Sons koncert 2016

Amikor 2007 decemberében Marcus Mumford barátaival megalapította a Mumford & Sons együttest, még úgy tűnt, hogy a nyugat-londoni folk paletta gazdagodott csupán egy új csapattal. Azonban hamar kiderült, hogy az ő esetükben ennél jóval többről is szó lehet.

Az első évben még kisebb klubokban léptek fel, azonban közönségüket annyira meggyőzték, hogy bármilyen lemezszerződés nélkül is már egyre nagyobb helyeken kellett koncerteket szervezniük.

Az együttes mind a négy tagja több hangszeren is játszik: Marcus Mumford gitáron, dobon és mandolinon, Ben Lovett billentyűs hangszereken, harmonikán és dobon, Winston Marshall bendzsón, slide és akusztikus gitáron, valamint Ted Dwane basszusgitáron, gitáron és dobon.

Nos, a Mumford & Sons újra megcsinálta. Babel című második albumuk szeptember végén jelent meg, mind Angliában, mind az USA-ban a slágerlista első helyén nyitott és máris az év leggyorsabban fogyó albumának mondhatja magát, amely 1 hónap alatt túllépte az 1 millió eladott példányt.

A csapat most kilépve az angol nyelvterületről, jövő tavasszal európai turnéra indul, amelynek egyik állomása 2016. május 19-én Bécs! 


Jegyárak:
64 EUR, 66 EUR