Főoldal » Külföld » Roxette koncert 2015 Stadthalle - Jegyvásárlás

Roxette koncert 2015 Stadthalle - Jegyvásárlás


Helyszín: Wiener Stadthalle Vogelweidplatz 14, 1150 Wien, Ausztria
Dátum: 2015. 07. 06. ( hétfő )

Roxette koncert 2015 Stadthalle - Jegyvásárlás

Roxette koncert 2015. július 6 - Bécs - Wiener Stadthalle

A nyolcvanas-kilencvenes évek sikeres svéd popduója az európai turné keretében 2015. május 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában (Jegyek itt!), majd a turnét folytatva 2015. július 6-án Bécsben is koncertet adnak a Wiener Stadthalleban!

A zenekar jelenleg Oroszországban, a balti államokban és Finnországban koncertezik teltházas aréna-turnéjával, majd rövid szünet után 2015 februárjában Ausztrália és Új-Zéland a következő célállomás. Európába visszatérve, a milánói premier után néhány nappal, május 19-én játszik Budapesten a Roxette - közölte a budapesti koncertet is szervező Live Nation hétfőn az MTI-vel.
"A közönségtől kapott visszajelzések csodálatosak és alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk a rajongókkal. Boldoggá tesz minket, hogy láthatjuk őket szinte egész Európában" - idézte a kommüniké az együttes tagjait, Marie Fredrikson énekesnőt és a zenéért felelős Per Gesslét.


A Roxette az elmúlt negyedszázadban 33 slágerlistás kislemezt és több mint 75 millió eladott albumot produkált. A csapat Fredriksson súlyos betegsége miatt hosszú időre leállt, 2011 márciusától azonban - tíz év szünet után - ismét világkörüli turnéra indult.

2009 tavaszán Per európai turnéra indult, ahol Roxette-számokat is játszott. Marie Amszterdamban két szám erejéig újra színpadra lépett vele, majd nem sokkal ezután bejelentették, hogy folytatják: 2011 tavaszán európai turnéra indulnak és azóta két új albumot is kiadtak. A 2011-ben megjelent Charm School, rajta a She's Got Nothing On (But The Radio) című kislemezzel ismét felkerült a slágerlisták élbolyába. Koncertsorozatuk kétszer megkerülte a földet, 153 koncerten összesen 1,5 millió ember előtt játszottak. A 2012-ben megjelent Roxette-album címe Travelling volt.
A Roxette idén októberben kezdte legújabb turnéját, amely egészen a csapat 30 éves fennállásának jubileumáig, 2016-ig fog tartani, ezért a koncertkörút címe The XXX Anniversary Tour.

Jegyek a bécsi koncertre már kaphatóak!

Jegyárak: 63, 69, 75, 81 Euro