Főoldal » Sport » 8. FittAréna

8. FittAréna


Helyszín: SYMA Csarnok Rendezvény és kongresszusi Központ 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Dátum: 2013. 11. 03. ( vasárnap )

8. FittAréna

Magyarország legnépszerűbb, valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye - amely 2006. óta méltán viseli az év legfittebb napja címet - 2013-ban 8. alkalommal, és új helyszínen vár mindenkit!

2013. november 3-án az eddigi helyszín szomszédságában, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban várjuk a FittAréna sorozat és a mozgás szerelmeseit. A részvételi létszám folyamatos növekedése, a számtalan bemutatni kívánt újdonságok, mozgásformák megjelenése kényszerített minket arra, hogy egy új, nagyobb helyszínt keressünk az eseménynek. Az Aréna küzdőteréhez képest másfélszer akkora, közel 6000 négyzetméteres területen edzhetünk együtt a legnépszerűbb fitnesz prezenterek óráin a nagyszínpadon. Az órarendet idén is a résztvevők igényei szerint állítjuk össze. A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráira ismét több ezres tömeg mozdul majd együtt.

Az esemény részeként felépül egy 4000 négyzetméteres Fitnesz Park és Életmód Expo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.

A tematikus termek kínálata is tovább bővül, a nagyszínpad küzdőtere mellett több mint 3600 négyzetméteren próbálhatunk ki különleges aerobik-, és fitneszstílusokat. A korábbi évek edzései mellé a küzdősportok és a testépítés irányzatai is csatlakoznak 2013 őszén. A Papp László Budapest Sportaréna 8 terme helyett a Syma csarnokban már 12 tematikus teremmel várjuk a mozogni vágyókat. A SYMA Rendezvényközpont tágas csarnokainak köszönhetően tovább növeljük a programok számát és választékát.

Találkozzunk nyolcadik alkalommal is a FittArénán, november 3-án az új helyszínen!

2012-2013 telén több mint 9000 résztvevője volt Magyarország legnagyobb fitnesz-aerobik eseménysorozatának, amely megtöltötte Budapesten a SportArénát, majd Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Kecskeméten, Miskolcon és Győrben a sportcsarnokokat. A sikersorozat idén is folytatódik, 2013. novemberében ismét jön Magyarország legnagyobb fitnesz-aerobik eseménye!

Jegyárak:
2013. október 1-ig kedvezményesen:
Felnőtt: 4200 Ft
Diák: 3000 Ft (Diákjegy vásárlására érvényes nappali tagozatos diákigazolvány felmutatásával van lehetőség)

2013. október 2-15 között:
Felnőtt: 4700 Ft
Diák: 3500 Ft (Diákjegy vásárlására érvényes nappali tagozatos diákigazolvány felmutatásával van lehetőség)

2013. október 16 és november 2 között:
Felnőtt: 5200 Ft
Diák: 4000 Ft (Diákjegy vásárlására érvényes nappali tagozatos diákigazolvány felmutatásával van lehetőség)

Az esemény napján:
Felnőtt: 6000 Ft
Diák: 5000 Ft (Diákjegy vásárlására érvényes nappali tagozatos diákigazolvány felmutatásával van lehetőség)

Ingyenes 6 éves korig!

Az eseményre az első 6000 jelentkező részére tudjuk biztosítani a részvételt.

Figyelem! - a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, ismételt belépésre csak új belépőjegy vásárlása esetén van lehetőséged. Az előzetesen megvásárolt, átvett belépőjegyre kérjük nagyon vigyázz, mert ennek hiányában, a helyszínen újabb jegyet kell vásárolnod.

JEGYÁR TARTALMA:
-a támogatók ajándékait tartalmazó regisztrációs csomagot,
-az órákon és a sorsoláson való részvételt,
-ingyenes frissítést a nap folyamán,