Főoldal » Tánc » Disney On Ice 2013 - A Fantázia birodalma

Disney On Ice 2013 - A Fantázia birodalma


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2013. 12. 13. ( péntek )

Disney On Ice 2013 - A Fantázia birodalma

2013. december 13-15 között ismét Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható a Disney On Ice, méghozzá egy új  show keretein belül. A Feld Entertainment legújabb előadása, A Fantázia Birodalma című Disney On Ice show a közönséget négy varázslatos helyszínre repíti egy elbűvölő kaland keretében; először a Verdák versenypályájára, majd Andy hálószobájába, hogy a Toy Story 3 szereplőivel mulassunk. De az előadás egy víz alatti utazásra is elragadja a nézőket, A Kis Hableányban megismert csodálatos világba, valamint Tündérrév misztikusföldjére, Csingilinggel történő találkozásra.

A jeges izgalmak Mickey és Minni egér kalandos utazásával kezdődnek, felfedezvén a fantázia birodalmát - de tervük kudarcba fullad amikor meggypiros autójuk váratlanul lerobban. Bár Donald kacsa és Goofy is próbál segíteni, az asszisztencia mégis a legvagányabb autóktól érkezik meg végül a jégre, hogy a szelepek ismét magas fordulatszámra kapcsolhassanak. Egyenesen Radiator Springs-ből Matuka, Villám McQueen és Sally lép akcióba, keresztül-kassul cikázva a jeges pályán nagy igyekezetükben, hogy életet leheljenek a lerobbant autóba.

Az életnagyságú Verdafigurák létrejötte a kellékes csapat egy új fejlesztésének köszönhető, amelyet a Feld Entertainment színpadi elemekért felelős alelnöke, Rick Papineau vezetett.  Már az előadás első jelenetétől végig hangsúlyos szerepet kapnak a fények is,amelyeket Peter Morse, Emmy-díjas fővilágosító tervezett. 

A Fantázia Birodalma második részében minden együtt van a Disney-Pixar Toy Story 3 filmjéből: a humor, a szórakozás és a szívmelengető történet.Woody, Jessie, Buzz Lightyear és a többi ismerős elfoglalja a jeget egy maximális Toy Story élményért. Az alkotók mindent bevetettek a fényektől a jelmezeken át a koreográfiáig a produkció eme kirobbanó energiájú részéhez.

A Fantázia Birodalma a Disney On Ice rajongók számára a különböző elemek tökéletes kombinációját nyújtja. "A legújabb alkotásoktól, mint a Verdák és a Toy Story 3; az időtlen klasszikusokig, mint a Kis Hableány vagy a Csingiling a közönség négy teljesen különböző történetet fog látni Disney mesevilágából." - mondta az előadásról Kenneth Feld producer. "Mindez olyan értéket képvisel, amely párját ritkítja a családi szórakoztatás műfajában. Több,mint ami valaha volt, mindenki számára."

A jegyek budapesti előadásra június 20-tól, már 2.900,- forintos ártól kaphatók!

Azelőadások pontos ideje a Budapest Papp László Sportarénában:
2013. december13., péntek 19 óra
2013. december14., szombat 11 és 15 óra
2013. december15., vasárnap 11 óra

Kedvezményes jegyárak a nyitó előadásra:
-ifjúsági 4900 Ft (bármely helyre!) 2002 és 2007 között születettek részére
-gyerek  2900 Ft (bármely helyre!) 2008 és 2012 között születettek részére

Kedvezményes jegyára a hétvégi előadásokra:
-ifjúsági 5900 Ft (bármely helyre!) 2002 és 2007 között születettek részére
-gyerek 3900 Ft (bármely helyre!) 2008 és 2012 között születettek részére

Kedvezményes jegyek teljes árú jegy mellé vásárolhatók. Egy felnőtt maximum 3 gyermeket kísérhet. A kedvezmények születési dátumhoz kötöttek, melyet - lakcímkártya alapján - a bejáratnál ellenőriznek. 2013-ban született gyermekek részére, ölben ülve, ingyenes az esemény.