Főoldal > Tánc > Queen of the Dance ír sztepp show

Queen of the Dance ír sztepp show

Queen of the Dance ír sztepp show

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2013. 08. 24. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Az ír sztepp tánc dívája, Írország Nemzeti Bajnoka, Catherine Gallagher vadonatúj produkcióval tér vissza a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra. A Queen of the Dance középpontjában a nő, a nőiesség áll, annak minden emocionális többletével, kreativitásával, finomságával, ugyanakkor kirobbanó lendületességével.
A többszörös ír sztepp tánc világbajnok új show-jában fantasztikus látvány, gyönyörű ruhák, fergeteges ritmus és új koreográfiák ejtik rabul a közönséget, élő zenekaros, önálló koncerttel is felérő zenei kísérettel. Az autentikus ír zenei- és táncelemekre épülő produkciót Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiái színesítik.

A Queen of the Dance produkció sokféle stílust és műfajt társít, a hagyományos, „géppuskalábú” ír sztepptánc mellett az akrobatikus tánc és a balett elemeit is. Catherine imádja Magyarországot, ezért a hazai közönség előtt tisztelete jeléül egyik koreográfiájában magyar néptánc-elemek is megjelennek.

Az est sztárvendége: Barry John Gallagher, a Lord of the Dance szólótáncosa.

Az ír sztepptánc legkiválóbb táncosaiból álló társulat szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek, írországi és világbajnokságok nyertese.

2000. óta él és alkot Magyarországon, az általa megálmodott és színpadra vitt egész estés produkciókat. Az új show a Quenn of the Dance ír sztepp táncshow lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2013. augusztus 22-én lesz.

Jegyárak: 3900, 4900, 5900, 6900, 7900, 9900 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top