Főoldal > Zenés színház > Az Operaház Fantomja musical

Az Operaház Fantomja musical

Az Operaház Fantomja musical

Helyszín: Madách Színház
Dátum: Folyamatosan

JEGYVÁSÁRLÁS

Andrew Lloyd Webber nagy sikerű musicalje Magyarországon először került színpadra új verzióban. A magyar előadást Szirtes Tamás rendezte meg a Madách Színházban igazi sztárszerepsoztásban. 

A musical története:

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.
Kigyulladnak a csillár fényei, és egyszerre régi pompájában ragyog fel az egykori párizsi Operaház.

Felidéződik egy nagy szerelem története. Szereplői: Raoul, a romantikus fiatal gróf és Christine, a bájos, tehetséges énekesnő. Kettőjük között azonban ott áll egy titokzatos harmadik személy, aki mindent elkövet boldogságuk ellen.
A rejtélyes harmadik: az Operaház Fantomja, aki a színház alatti labirintusban él. Ez az ember nem riad vissza semmilyen eszköztől, hogy elnyerje Christine szerelmét. Mi lesz a kiementele ennek a történetnek és hogy miért történik egyre több katasztrófa az Operaházban? Ezekre a kérdésekre ad választ a történet, lenyűgöző látvánnyla és zenével.

Főszereplők: Csengeri Attila, Posta Victor, Sasvári Sándor, Fonyó Barbara, Krassy Renáta, Mahó Andrea, Bot Gábor, Homonnay Zsolt, Magyar Bálint, Nagy Sándor, Sáfár Mónika, Barát Attila, Szerednyey Béla, Galbenisz Tomasz, Weil Róbert, Bajza Viktória, Bencze Ilona, Barabás Kiss Zoltán, Vikidál Gyula

Jegyárak lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top