Főoldal » Zenés színház » Csárdáskirálynő 100 - Jegyek

Csárdáskirálynő 100 - Jegyek


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2016. . . ( hétfő )

Csárdáskirálynő 100 - Jegyek

A Csárdáskirálynő 100 turné 2015/2016 - Az Budapesti Operettszínház jubileumi előadása

A Csárdáskirálynő turné első állomása júniusban München, ezt követően júliusban Siófokon, Kálmán Imre szülővárosában vendégszerepel az előadás, amely a Nagyon Balaton rendezvénysorozatba is bekerült. Augusztusban a tokaji Zempléni Fesztiválon, majd Baján, a Szentháromság téren tekinthetik meg a nézők Kálmán klasszikusát, ahova egyébként a Szentivánéji álom is meghívást kapott. Augusztus 20-án Hódmezővásárhelyen az ünnep tiszteletére a város ajándékaként kerül a közönség elé rendhagyó formában, szinte díszletek nélkül. A tervek szerint ezt követően egy kolozsvári vendégjáték következik, majd november közepén 3 alkalommal Ománban, a maszkati operaházban adja elő a társulat a Csárdáskirálynőt, ami "komoly kihívást jelent a jelmezrészleg és a rendező Kero számára, ugyanis semminek sem szabad kilátszani a hölgyeknél, sem lábnak, sem a dekoltázsnak, ezen kívül tilos puszilkodni és ölelkezni is." - mesélte a főigazgató. Majd arról beszélt, hogy szeretnék kitolni a "Csárdás évadot" 2016 novemberéig, mert a mostani 100. születésnap a bécsi ősbemutató dátuma volt, a magyarországi premierre azonban egy évig várni kellett, a színház azonban erről az évfordulóról is szeretne méltó módon megemlékezni.


2016. július 6. Debrecen, Nagyerdei Szabadtéri Színpad
2016. július 7. Debrecen, Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Csárdáskirálynő 100 szereposztásában Fischl Mónika, Dolhai Attila, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Földes Tamás, Faragó András, Marik Péter, Kállay Bori, Barkóczi Sándor látható! A szereposztás helyszínenként eltérhet!

A jegyárak helyszínenként eltérhetnek!
Figyelem! A jegylistában található előadások között más színházak előadása is látható, így a vásárláskor vegyék figyelembe a turné állomások listáját!