Főoldal » Zenés színház » Elisabeth musical - Kecskeméti Katona József Színház

Elisabeth musical - Kecskeméti Katona József Színház


Helyszín: Kecskeméti Katona József Színház 6000 Kecskemét, Katona József tér 5.
Dátum: 2021-től

Jegyvásárlás
Elisabeth musical - Kecskeméti Katona József Színház

ELISABETH MUSICAL - Kecskeméti Katona József Színház

Új szereposztással mutatja be ismét a Kecskeméti Katona József Színház az Elisabeth musicalt. Lévay Szilveszter és Michael Kunze musicalje 25 éve került bemutatásra Bécsben, majd Budapesten is. A hazai sikerek után Japánban, Németországban, Hollandiában, és még sok más országban bemutatták a Habsburg család ikonná vált királynéjának életéről szóló musicalt. Erzsébet királyné életéről készült sok feldolgozoás a zenés színház világában is, de a Sissy című film után mégis csak az Elisabeth musical volt az egyetlen amely nemzetközi sikereket tudott elérni.

A mára már kultusz darabbá vált előadás főszerepeiben olyan sztárok léptek már színpadra mint Janza Kata, Dolhai Attila, Bori Réka, Csiszár István, Szabó P. Szilveszter,  Gömöri András Máté, Sasvári Sándor, Vágó Bernadett és még sokan mások. 

A kecskeméti előadásban Polyák Lilla, Szemenyei János, Orth Péter, Bori Réka, Kovács Gyopár, Koltai Nagy Balázs, Marcz Fruzsina és még számos más művész színpadra lép.

Az Elisabeth musical Kecskeméten Szente Vajk rendezésében lesz látható 2021 októberétől!

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

FIGYELEM! A LENTI LISTÁN A GYŐRI ELŐADÁSOK IS LISTÁZÁSRA KERÜLNEK! JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT ELLENŐRÍZZE AZ ELŐADÁS HELYSZÍNÉT!


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete