Főoldal > Zenés színház > Evita musical - Margitsziget

Evita musical - Margitsziget

Evita musical - Margitsziget

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2017 augusztus

JEGYVÁSÁRLÁS

Evita musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Macskák és a Jézus Krisztus Szupersztár nagy sikert aratott már a Margitszigeten, ahogy az Evita musical is. 2017-ben a Budapesti Nyári Fesztivál kereteinbelül  ismét látható lesz az Evita musical a Margitszigeten.

2017 augusztusában újra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Evita musical

„Visszajövök és millióké leszek” – mondta Eva Perón (Evita), az argentin miniszterelnök felesége halála előtt, aki a szegénységből önerőből felemelkedve olyan életet élt, amely mintaként szolgálhat mindannyiunk számára. Emléke máig tovább él, rendkívüli alakját pedig a zseniális szerzőpáros, Andrew Lloyd Webber és Tim Rice népszerű musicalje, valamint a Madonna főszereplésével ebből készült film tette világszerte mindenki számára ismertté.

Nem csoda, hogy az 1980-as első magyarországi bemutatót követően, amely a Margitszigeten volt, minden évtizedben színpadra állították a Szabadtéri Színpadon, ugyanis örök értékeivel, az emberi sorsok megható ábrázolásával valamint nagyhatású zenéjével is a musicalek legnagyobb klasszikusai közé tartozik.

Az Eva Perón alakját és legendás személyiségét megelevenítő világklasszis musical Juronics Tamás új rendezésében kerül színre a legkiválóbb hazai sztárok közreműködésével. A címszerepet Radnay Csilla alakítja, Che Guevaraként Sándor Péter, Juan Perón szerepében Egyházi Géza látható valamint színpadra lép még Bot Gábor és Kovács Lotti is.

Jegyárak: 3900, 4900, 5900, 6900, 7500, 8900 Ft 10500 Ft, 12000 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top