Főoldal > Zenés színház > Grease musical - Sopron Aréna

Grease musical - Sopron Aréna

Grease musical - Sopron Aréna

Helyszín: Novomatic Aréna - Sopron
Dátum: 2017. 03. 18. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Grease musical - Sopron, Novomatic Aréna - 2017. március 18.

A Grease történetét Jim Jacobs szövegkönyve inspirálta, mely William Taftnak a gimnáziumban töltött személyes tapasztalatain alapul. A darab Tom Moore rendezésében került bemutatásra 1972-ben Broadway-n, ahol 3.388 előadást élt meg a 8 év alatt. A musicalből két későbbi Broadway előadás, három londoni és számos professzionális és/vagy amatőr változat született világszerte.

1978-ban a Grease egy hihetetlenül népszerű filmmusicallé vált John Travolta (Danny Zuko) és Olivia Newton-John (Sandy) főszereplésével, ami azonnal világsiker lett, extrém népszerűségét pedig tovább folytatta egészen 2013-ig, ahol is a legmagasabb nézőszámú musical lett az Egyesült Államokban.

Az 1959-ben játszódó tini-történet elején Danny és Sandy között a nyári szünetben románc szövődik. A nyár véget ér, a fiatalok útja külön válik. A gimiben azonban újra összefutnak. A sok civódás után boldog a békülés, a történet happy end-del végződik.

Belőtt sérós bőrdzsekis fiúk, cicanacis és pörgő szoknyás lányok, lázadás és szex, pomádé és rock and roll jellemzi a csillogó revü party musicalt! Olyan legendás dalok szólalnak meg, mint a Belehalok, a Csupa csoda vagy az Együtt a banda. A slágerek mellett a tánc és a színpadi látvány ígér egyedülálló élményt, amitől a Grease lesz az idei év végének legnagyobb színpadi attrakciója Magyarországon.

Jegyárak / Szektorárak:

3500 Ft C, D, F, G, J
4 500 Ft B, C, D, F, G, H, J
5 500 Ft B, D, F, H, J
6 500 Ft B, D, E, F, H, J
7 500 Ft J
8 500 Ft J
9 500 Ft J

15 000 Ft VIP páholy (emelet)

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top