Főoldal » Zenés színház » Hegedűs a háztetőn - Szombathely

Hegedűs a háztetőn - Szombathely


Helyszín: Aréna Savaria 9700 Szombathely, Sugár út 18.
Dátum: 2017. 09. 16. ( szombat )

Hegedűs a háztetőn - Szombathely

A darabot ezúttal az Őrült nők ketrece, az István a király és számtalan sikeres darab rendezője Alföldi Róbert rendezi majd.

A darab főszerepében Stohl András lesz látható 2017. szeptember 16-án Szombathelyen a szombathelyi Aréna Savaria színpadán.

"Hegedűs a háztetőn. Őrülten hangzik, ugye? Pedig Anatevkában, ebben a mi kis eldugott falunkban mindnyájan hegedűsök vagyunk a háztetőn. Kellemes, egyszerű dallamot akarunk kicsalni a húrokból, de úgy, hogy közben ne törjük ki a nyakunkat. Nem könnyű. Kérdezhetnék: miért nem állunk odébb, ha itt ilyen nyaktörő mutatvány az élet? Mert Anatevka a mi otthonunk is. És mi óv meg bennünket a zuhanástól? Egy szóval megmondhatom: a hagyomány."


Kevés ilyen életigenlő, szívet melengető, csodálatos történet van a világirodalomban, mint Tevje, a tejesember meséje. És kevés ilyen világhírű zenés darab, ami ennyi szeretettel fordul egy másik kultúra, gondolkodásmód és életszemlélet felé. 

2017. szeptember 16-án Szombathelyen a szombathelyi Aréna Savaria színpadán a legendás musical a Hegedűs a háztetőn. A darab rendezője Alföldi Róbert lesz. A főszerepben pedig Stohl András lesz látható. Szombathely mellett többek között Budapesten és Debrecenben is látható lesz.


Jegyárak:
3900Ft, 5900Ft, 7900Ft, 9900Ft