Főoldal » Zenés színház » Houdini musical

Houdini musical


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2017 ősz

Houdini musical

Houdin musical 2017 - Debrecen, Veszprém, Győr, Budapest

Parádés szereposztással, meghökkentő látványvilággal, november elején kerül színpadra a híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét feldolgozó musical ősbemutatója.

A darab a csodákról, a varázslatról szól, egy fiatalemberről, aki családjával Magyarországról indult szerencsét próbálni, és akit kitartása, akarata és hite segítette abban, hogy világsztár lehessen. A fordulatokban és érzelmekben gazdag zenés történet átlép a musical határain és a modern látványvilágon túl a közönséget is megmozgató illuzionista show-val válik egy teljes élménnyé, mely fiataloknak és felnőtteknek egyaránt nyújt feledhetetlen szórakozást.


A cipőpucolóként és újságkihordóként induló Houdini megígérte apjának, hogy megtalálja a csodát, a világ legsikeresebb illuzionistájaként,szabaduló bűvészként pedig maga lett a csoda. Ezt a varázslatos utat járhatjuk be mi is, s lehetünk olykor aktív részesei a most színre kerülő musicalben, mely egyaránt szól szerelemről, karrierizmusról, féltékenységről, elvakultságról, szürreális csodakeresésről, az élet és halál játékáról.

Zeneszerző: VARGA BÁLINT
Szövegíró: KAL PINTÉR MIHÁLY

A Houdini musical szereposztása:

MILLER ZOLTÁN - Houdini
SERBÁN ATTILA - Theo (Houdini testvére ) 
POLYÁK LILLA - Bess (Houdini szerelme )
SZABÓ GYŐZŐ - Martin Beck (Manager )

Turnéállomások:

2017. szeptember 29-30. Veszprém aréna 
2017. október 13-14. Győr 
2017. október 20-21. Budapest, Syma Csarnok 
2017. október 27-28. Debrecen

Jegyárak helyszínenként eltérnek!