Főoldal » Zenés színház » Macskák musical - Szeged

Macskák musical - Szeged


Helyszín: Szeged Pick Aréna 6723 Szeged, Felső Tisza-Part 35.
Dátum: 2023. 04. 29. ( szombat )

Jegyvásárlás
Macskák musical - Szeged

MACSKÁK MUSICAL 2023.04.29. - SZEGED PICK ARÉNA

A darabról:
Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tu¬lajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket. T.S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg zseniáli¬san Andrew Lloyd Webber, és ebből készült a világsikerű musical.

A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Az eltelt 40 évben az előadás csaknem 1400 alkalommal került színre, eddig több mint 1.7 millió néző látta. 

2023. május-án a győri Audi Arénában kerül megrendezésre a Madách Színház 40 éves Macskák című musical-je. A hatalmas színpad miatt a produkciót kibővített díszlettel, a megszokottnál nagyobb tánckarral, élő zenekarral és kórussal mutatják be ezen az estén.

A musical főszerepeiben Solti Ádám, Serbán Attila, Szolnoki Tibor, Gallusz Nikolett, Malek Andrea, Sánta László, Kiss Ernő Zsolt és számos jól ismert művész lép színpdra  Madách Színház hármas szereposztásában. A szegedi előadás szerepsoztását még nem hirdették ki.

2023. április 29. 19:30
Szeged, Pick Aréna

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete