Főoldal » Zenés színház » Rómeó és Júlia musical

Rómeó és Júlia musical


Helyszín: MKB Aréna -Sopron 9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 48
Dátum: 2013. 03. 16. ( szombat )

Rómeó és Júlia musical

A párizsi világpremier hatalmas sikerét követően a Budapesti Operettszínház 2004. januárjában mutatta be a musical magyarországi változatát KERO® rendezésében. A produkció dalai felkerültek a rádiók slágerlistáira, a musical CD-je 2006-ban platinalemez lett, illetve a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a monumentális díszletek között, káprázatos jelmezekkel, 200 táncossal és statisztával, s a Budapesti Operettszínház sztárjaival DVD-felvétel is készült. 

A musical betét dalát a Lehetsz király című dalt az egész ország ismeri és kétségtelen, hogy az egyik legismertebb musical betétdal lett.

A Shakespeare színműve alapján készült mű története mindenki számára ismerős. Gérard Presgurvic, a zeneszerző és egyben szövegíró, így nyilatkozott az alkotásról: “A Rómeó a világirodalom legromantikusabb és legtragikusabb darabja. Ennél jobb téma nem is kell egy jó musicalhez, hiszen van benne minden: gyűlölet, szerelem, félreértés, halál, esküvő, szabadság. Mindezen túl arra törekszem, hogy a Rómeó és Júlia ürügyén sok-sok új és aktuális érzést fedezzek fel magamban.”

Az ismerős dallamok, a sztárszereposztás és a lenyűgöző látvány most is biztos szórakozást jelent majd minden nézőnek!

2013. március 16-án délután és este a Soproni MKB Arénában elevenedik meg újra sztárszereposztásban.

Jegyárak:

4500, 5500, 6500, 7500, 9500 Ft


A musical főszerepeiben többek között Dolhai Attila, Szabó Dávid, Vágó Bernadett, Peller Anna, Janza Kata, Homonnay Zsolt, Mészáros Árpád Zsolt, Brasch Bence, Kalocsai Zsuzsa, Szabó P. Szilveszter láthatóak!