Főoldal > Család > Amar, the lighthunter - 3D virtuális táncjáték

Amar, the lighthunter - 3D virtuális táncjáték

Amar, the lighthunter - 3D virtuális táncjáték

Helyszín: Erkel Színház
Dátum: 2018. 10. 12. ( péntek )

JEGYVÁSÁRLÁS

Lépj át egy mágikus dimenzióba és légy részese egy fantasztikus kalandnak! Amar, the lighthunter bemutató Magyarországon először az Erkel Színházban.

Sztárvendég: NIKA

Biztosan ismerik a klasszikus hősmese bevett fordulatait, de arra is esküdni mernék, hogy nem volt még részük egy ilyen paradés, vizuális élményözönben.

Az Amar a világhírű Freelusion csapatának legújabb, egészestés, Broadway stílusú showja. Ez az egyedülálló színházi előadás ötvözi a 3 dimenziós vetítés technikai elemeit tehetséges művészekkel, táncosokkal és akrobatákkal.

Amar egy kedves, mindig segítőkész, de néha kétbalkezes főhős, aki cirkuszban dolgozik. Amar egyszerre szeretné elnyerni a cirkuszigazgató és a cirkuszi primadonna elismerő figyelmét, de sajnos ez a vágya viszonzatlan marad.

Egyik nap, mikor Amar lázas keresésben van a színfalak mögött, egyszer csak egy hatalmas dobozban találja magát és ismeretlen mesevilág tárul elé amivel kezdetét veszi a nagy kaland.

Ez a fantasztikus, virtuális és egyben élő előadás merőben változtatja meg hogyan tekintsünk a táncra. A társulat már több, mint 40 országban bizonyított. Számos nemzetközi elismerés és díj nyertese, óriási sikereket ért el többek között az America’s Got Talent illetve a Britain’s Got Talent tehetségkutatókban. A külföldi sikerek után a Freelusion itthon is új fejezetet nyit a showbusinessben.

Jegyárak:

1900Ft, 4900Ft, 7900Ft, 14900Ft, 42 000 Ft, 83 000 Ft, 250 000 Ft 500 000 Ft

Az 1900 Ft-os jegyek korlátozott látású helyek.

VIP:
VIP páholy extra 500.000Ft 6 fő részére amiben 4 db Meet & Greet jegy van
VIP páholy 250.000 Ft 6 fő részére 2 db Meet & Greet jegy van

Meet & Greet jegyek:
Magyarországon először nyerj betekintést az izgalmas 3D-s vetítés világába!

Soha nem látott virtuális, high-tech díszletben készítünk rólad videót és fotót. Légy te is részese ennek a fantasztikus történetnek és ismerkedj meg a világhírű Freelusion csapatával. A backstageben ajándékcsomaggal is kedveskedünk, hogy még teljesebb legyen az élmény. Ezen felül meghívást nyersz a 2018.október 14-i, esti Amar After Partira is, ahol a kulisszák mögé pillanthatsz, DjZeke, street foodbar, 3D vetítésés és egyéb meglepetések várnak.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top