Főoldal > Család > Disney On Ice - A Fantázia birodalma

Disney On Ice - A Fantázia birodalma

Disney On Ice - A Fantázia birodalma

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2013. 12. 13. ( péntek )

JEGYVÁSÁRLÁS

2013. december 13-15 között ismét Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható a Disney On Ice, méghozzá egy új  show keretein belül. A Feld Entertainment legújabb előadása, A Fantázia Birodalma című Disney On Ice show a közönséget négy varázslatos helyszínre repíti egy elbűvölő kaland keretében; először a Verdák versenypályájára, majd Andy hálószobájába, hogy a Toy Story 3 szereplőivel mulassunk. De az előadás egy víz alatti utazásra is elragadja a nézőket, A Kis Hableányban megismert csodálatos világba, valamint Tündérrév misztikusföldjére, Csingilinggel történő találkozásra.

A jeges izgalmak Mickey és Minni egér kalandos utazásával kezdődnek, felfedezvén a fantázia birodalmát - de tervük kudarcba fullad amikor meggypiros autójuk váratlanul lerobban. Bár Donald kacsa és Goofy is próbál segíteni, az asszisztencia mégis a legvagányabb autóktól érkezik meg végül a jégre, hogy a szelepek ismét magas fordulatszámra kapcsolhassanak. Egyenesen Radiator Springs-ből Matuka, Villám McQueen és Sally lép akcióba, keresztül-kassul cikázva a jeges pályán nagy igyekezetükben, hogy életet leheljenek a lerobbant autóba.

Az életnagyságú Verdafigurák létrejötte a kellékes csapat egy új fejlesztésének köszönhető, amelyet a Feld Entertainment színpadi elemekért felelős alelnöke, Rick Papineau vezetett.  Már az előadás első jelenetétől végig hangsúlyos szerepet kapnak a fények is,amelyeket Peter Morse, Emmy-díjas fővilágosító tervezett. 

A Fantázia Birodalma második részében minden együtt van a Disney-Pixar Toy Story 3 filmjéből: a humor, a szórakozás és a szívmelengető történet.Woody, Jessie, Buzz Lightyear és a többi ismerős elfoglalja a jeget egy maximális Toy Story élményért. Az alkotók mindent bevetettek a fényektől a jelmezeken át a koreográfiáig a produkció eme kirobbanó energiájú részéhez.

A Fantázia Birodalma a Disney On Ice rajongók számára a különböző elemek tökéletes kombinációját nyújtja. "A legújabb alkotásoktól, mint a Verdák és a Toy Story 3; az időtlen klasszikusokig, mint a Kis Hableány vagy a Csingiling a közönség négy teljesen különböző történetet fog látni Disney mesevilágából." - mondta az előadásról Kenneth Feld producer. "Mindez olyan értéket képvisel, amely párját ritkítja a családi szórakoztatás műfajában. Több,mint ami valaha volt, mindenki számára."

A jegyek budapesti előadásra június 20-tól, már 2.900,- forintos ártól kaphatók!

Azelőadások pontos ideje a Budapest Papp László Sportarénában:
2013. december13., péntek 19 óra
2013. december14., szombat 11 és 15 óra
2013. december15., vasárnap 11 óra

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top