Főoldal > Fesztivál > East Fest Mezőtúr

East Fest Mezőtúr

East Fest Mezőtúr

Helyszín: Mezőtúri Városi Strandfürdő
Dátum: 2015. 07. 29. ( szerda )

JEGYVÁSÁRLÁS

East Fest 2015-ben is Mezőtúron! 2015. július 29-től augusztus 1-ig.

Mi az East Fest?

Az East Fest – Kelet-Magyarország legújabb fesztiválja – 2012 nyarán hatalmas sikerként robbant be a hazai fesztiváléletbe. A rendezvény a látogatottságát illetően ugyan még családias hangulatú volt, de a hihetetlen mennyiségű pozitív visszajelzésetekből tisztán látszott, hogy van jövője a fesztiválnak.

Ahogy az várható volt, a következő év meg is hozta az áttörést. 2013-ban már sok ezren érkeztetek Mezőtúrra bulizni. Olyan sokan, hogy az eredeti kemping az első napon betelt és két pótkempinget is kellett nyitnunk. Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy rég nem látott méretű és hangulatú bulit varázsoltatok Mezőtúrra. Fantasztikus volt látni, hogy még a legnagyobb fellépőink is meglepődtek a fesztivál méretén és a közönség lelkesedésén.

Hogy mi várható 2015-ben?

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ám jelentősen nagyobb területen, a Mezőtúri Városi Strandon és környékén, gyönyörű, parkos környezetben találkozhattok a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival. Az élőzenei színpad mellett, az elmúlt évekhez hasonlóan, egy hiphop és egy elektronikus zenei helyszínen vonulnak majd fel az adott stílus legnevesebb képviselői.
Miért pont East Fest?

AZ EAST FEST NEKTEK SZÓL! Mind a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások terén a mai magyar realitás talaján fogunk maradni, ugyanakkor akár program felhozatal, akár a rendezvény nyújtotta szolgáltatások tekintetében a maximumot fogjuk felépíteni Nektek. Kompromisszumok nélkül! Azt szeretnénk, hogy az East Fest kapuin belépve egy olyan kis világba érkezzetek, ami teljes kikapcsolódást nyújt arra a néhány napra és ahonnan azzal a kellemes érzéssel térhettek haza, hogy a lehető legtöbbet kaptátok a pénzetekért.

Bérlet árak:
2015. március 31-ig 8490Ft
2015. április 1- július 1 - 8990Ft
Helyszínen 9490Ft

Helyszín:
Mezőtúri Városi Strandfürdő

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top