Főoldal » Fesztivál » Szarvasi Szabadtéri Színpad 2022 programja és jegyek itt!

Szarvasi Szabadtéri Színpad 2022 programja és jegyek itt!


Helyszín: Szarvasi Vízi Színház 5540 Szarvas, Petőfi Sándor u. 7-9.
Dátum: Nyáron

Jegyvásárlás
Szarvasi Szabadtéri Színpad 2022 programja és jegyek itt!

2022. június 17-én 20,30 órakor, a békéscsabai Jókai Színház közreműködésével Koltay Gábor és Koltay Gergely darabjával, a Trianonnal kezdetét veszi a 2022-es évad. Sokan vagyunk, akik már nagyon vártuk ezt a napot – a Körös és a platánfák miatti egyedülálló szüzsét, a barátokat, akik párnával, vagy pattogatott kukoricával a kézben köszönnek ránk, a fergeteges alakításokat és az ismétlésben is megismételhetetlen színműveket… jó, sőt, szerencsés, hogy ilyesmiben egyáltalán részünk lehet, de még jobb, hogy itt, Szarvason lehet részünk az ország legkáprázatosabb, értő kézzel egybeválogatott darabjainak élvezetében.

Mert ebben az évben sem takarékoskodott a népes és hozzáértő szakmai gárda semmivel. Az ország és a határon túl legjobbjai jönnek el a Viharsarokba nevettetni, megsirattatni, elgondolkodtatni, szívet dobogtatni. Örkény Istvántól (Tóték) William Shakespeare-ig (Szent Iván-éji álmodók), a cirkusztól (a Fővárosi Nagycirkusz előadása) a bohózaton át (Ray Cooney: 1×3 néha 4) a jól bejáratott bosszúoperettig (Monte Christo grófja) minden, sőt annál is több szerepel közel három hónapon át a repertoárban. Igazi kuriózumot is kínálnak: július 9-én A Kőszívű – A Baradlay-legenda – A NAGY OLVASÓPRÓBA – ZENE ÉS SZÖVEG előadás során a darab színészei eléneklik, elmondják a teljes darabot, tánckoreográfia és színpadi mozgások nélkül, de látványos kiállításban és teljesen élő hangzás mellett. 10 év után Szarvas Napján lesz újra látható Az Akácember musical ami Tessedik Sámuel életét dolgozza fel, aki nagyon sokat tett Szarvasért.A musicalek rajongóit az Apácák és a Robin Hood is várja majd. A szezonvégi díjátadó előtt pedig Budapestről Szarvasra érkezik a Macskafogó musical is.


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete