Zene és Bor - A 100 tagú Cigányzenekar Ünnepi koncert vacsorával
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Dátum: 2024. 12. 30. ( hétfő )
ZENE-BOR - A 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertje a Budapesti Kongresszusi Központban.
Már hagyománnyá vált a 28. alkalommal megrendezésre kerülő ZENE-BOR ünnepe, melyen minden évben december 30-án nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar. Kétrészes műsoruk repertoárján a virtuóz cigányzene, a jól ismert klasszikusok mellett olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzás világgal gazdagítva.
Folytatva a hagyományt Idén ismét Lehár Ferenc és Kálmán Imre népszerű dallamaiból nyújtunk át egy csokrot a közönségnek az Operettszínház népszerű szólistáinak előadásában. A koncertet -tűzijáték kíséretében- Lendvai Csócsi József főprímás vezetésével az elmaradhatatlan Pacsirta és a Radetzky induló zárja.
Az est különlegessége, hogy a szünetben a közönség borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek kiváló nedüivel. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt hideg előételek és borok kíséretében vagy akár négyfogásos ünnepi vacsora mellett élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.
Program:
18.30 Kapunyitás / borkóstolás
19.00 Koncert I. rész / vacsora
20.00 Szünet / borkóstolás
20.25 Koncert II. rész / vacsora folytatása
MENÜ
Előétel: Libamáj brulée áfonyával és pármai sonkával, brióssal
Leves: Marha konsommé fürjtojással, sült zöldségszalmával
Főétel: Baconbe tekert mangalica szűz gratin burgonyával, sült édesburgonyával, ceruzababbal, fehér mártással, színes rózsaborssal
Desszert: Málnás tejcsokoládé torta roppanós piskótában
kávé, ásványvíz, vörösbor, fehérbor, rozé
(Vegetáriánus menü igény szerint rendelhető: info@argosart.hu)
Hideg Vacsora Tál:
* Libamáj bruleé, vajas briós
* 1 szelet Serrano sonka, szilva chutney
* 1 szelet Füstölt lazac, tormahab
* Kecskesajt, ruccola, dió
* Padlizsántatár
* Saláta
* Pékáru, sós vaj
* Kávé, ásványvíz, vörösbor, fehérbor
(III. kategória)
Kosztán Ákos, Executive Chef
Novotel Budapest City & Budapest Kongresszusi Központ
Jegyárak és jegyvásárlás itt!