Főoldal » Koncert » Craig David - Caramel koncert

Craig David - Caramel koncert


Helyszín: SYMA Csarnok Rendezvény és kongresszusi Központ 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Dátum: 2015. 05. 03. ( vasárnap )

Craig David - Caramel koncert

2015. május 3-án igazi koncertcsemegének ígérkezik Craig David és Caramel szuperkoncertje. Craig David Acoustic - Caramel Symphonic koncert a SYMA Csarnokban.

A Syma Rendezvényközpontban egy olyan egyedülálló zenei koncertélménynek lehetünk részesei, amely nem csak Európában, de a világon is egyedülálló formációban mutatja be az angol szupersztárt

Craig David karrierje kis angol kocsmákból indult és egyedülálló tehetségének köszönhetően vált rövid idő alatt szupersztárrá. 13 top slágerrel, 13 milliós lemezeladással és szerte a világon teltházas koncertekkel Anglia első számú férfi szóló előadójának számít. Mindezt úgy sikerült elérnie, hogy hihetetlen üzleti sikerek mellett zenei és emberi hitelességét is meg tudta őrizni. A lecsupaszított akusztikus hangzástól az elektronikus beütésű R&B-ig több fajta stílussal próbálkozott és lett sikeres. 13 Top 10-es dalával, köztük a Fill Me In, 7 Days, Walking Away, What’s Your Flava, Hot Stuff (’Le’s Dance’), valamint Stinggel közös óriási duettje, a Rise and Fall révén Craig neve eggyé vált a zenei sokszínűséggel és minőséggel. Azt, hogy népszerűsége az elmúlt években mit sem fakult, bizonyítja, hogy a nézők Craig Born To Do It lemezét az MTV története második legnagyszerűbb albumának szavazták meg, közvetlenül Michael Jackson Thrillere mögött.

Most már biztosan kijelenthetjük, hogy 3 teltházas Wembley Arénás show-ja után május 3.-án Craig David a Kodály Filharmonikusokkal egy egyszeri és megismételhetetlen zenei csemegével kápráztatja el a magyar közönséget, mely állomás egyetlen európai koncerthelyszínként került be Craig koncertnaptárjába.

Jegyárak:
Álló: 19900Ft
Ülő: 29900Ft, 24900Ft